Home » Seksivälineet » Sinful joulukalenteri | Täysin päivitetty jouluksi 2022

Sinful joulukalenteri | Täysin päivitetty jouluksi 2022

Sinful Premium on paras eroottinen joulukalenteri pariskunnille

Sinful Premium joulukalenteri on omiaan piristämään parisuhdetta, jossa vaalitaan laatua ja kokemusta seksivälineistä on jo ennestään.

Oletko koskaan hankkinut itsellesi tuhmaa joulukalenteria? Aikuisten oman joulukalenterin avulla joulunodotus on jotain aivan muuta kuin unenpöpperössä suuhun sujautettuja pahanmakuisia suklaita! Uudet eroottiset kalenterit on tehty huolella ja ammattitaidolla aikuisille, jotka haluavat oikeasti nauttia luukkujen avaamisesta. Ainakaan upouusi eroottinen Sinful joulukalenteri vuodelle 2022 ei sisällä ollenkaan suklaata, vaan jotain paljon, paljon parempaa!

Historian kovin unboxaus: Sinful julkaisi kuusi uutta aikuisten joulukalenteria

Tyylikkään musta Sinful joulukalenteri sopii erityisesti pariskunnille. Tosin tänä vuonna ensimmäistä kertaa koskaan oma aikuisten tuhma joulukalenteri on tehty myös sinkuille! Eikä siinä vielä kaikki – voit valita myös aikuisten joulukalenterin, jossa neljän luukun takaa löytyy iso kasa seksivälineitä ja tarvikkeita yhteisiin lemmenleikkeihin. Tässä on tehtävää unboxaus-hetkiin! Valinnanvaraa todella riittää, sillä erilaisia aikuisten kalentereita on valittavana huikaisevat kuusi erilaista:

Eroottinen joulukalenteri antaa 24 päivää aikuista tunnelmaa

Sinful joulukalenteri toimii luonnollisesti samaan tapaan kuin mikä tahansa verrokkinsa: luukkuja on 24 ja jokaisena joulukuisena aamuna saat avata yhden luukun. Eroottinen joulukalenteri herättää kenessä tahansa innostusta ja odottavaa jännitystä!

Sinful on Pohjoismaiden suurin erotiikan nettikauppa, joka on alkanut vakiinnuttaa asemaansa Suomessa hyvän palvelun, siistin ulkoasun ja kiinnostavan tuotevalikoiman ansiosta. Tanskalaisen Sinfulin omat brändituotteet ovat hyvää laatua ja ne luottavat eleganttiin mustaan värimaailmaan. Niitä onkin heidän oma joulukalenterinsa pullollaan, sillä tyylikkään seksikkääseen mustaan kalenteriin on paketoitu 24 Sinfulin omaa myyntihittiä.

Jos Sinful ei ole tuttu, voimme kertoa, että sen takana seisovat kovat ammattilaiset erotiikan ja seksivälineiden alalta. Tuotteet on harkiten muotoiltu ja ne valmistetaan keholle turvallisista materiaaleista. Moni kehuukin Sinfulia juuri loistavasta hinta-laatusuhteesta!

Tuhma kalenteri, syntinen sisältö – mitä Sinful joulukalenteri 2022 kätkee sisäänsä?

Sinful joulukalenteri naisille ihastuttaa pinkin sävyssä

Upea naisten eroottinen joulukalenteri on täydellinen valinta sinkkunaiselle tai naisparille. 12 luukkua täynnä yllätyksiä vain naisille!

Sinful joulukalenteri 2022 Original sisältää seksileluja, bondage-tarvikkeita hellään sitomiseen sekä erilaisia eroottisia tuotteita.

Viime vuonna tämä tuhma kalenteri myytiin nopeasti loppuun ja sama tapahtuu takuuvarmasti myös tänä vuonna. Kalenteri ei kuitenkaan ole identtinen edellisten versioiden kanssa! 2022 versio lupaa, että luukuista löytyy 13 seksilelua, 5 eroottista tarviketta sekä 6 hellään sitomisleikkiin sopivaa tuotetta.

Sinfulilta kerrotaan, että tämä setti sisältää harkiten valikoituja bestseller-tuotteita Sinfulin valikoimasta. Siksi se sopii etenkin pareille, jotka ovat aloittamassa tutustumista eroottisiin välineisiin. Enemmän kokemusta keränneille pareille tämä saattaa olla liian tuttua perustarviketta. Mikäli näin on, suosittelemme siirtymään muihin vaihtoehtoihin, kuten Premium-versioon tai Four Weeks of Playful Christmas -uutuuksiin.

Adventtikalenteri pariskunnille klassiseen tyyliin tai ripauksella luksusta

Tähän mennessä olemme käsitelleet vuoden 2022 Original-kalenteria ja sen sisältöä. Sinful tarjoaa tähän joulukauteen kuitenkin tosiaan myös lukuisia muita vaihtoehtoja, joista yksi on huippusuosion saavuttanut, joka vuosi nopeasti loppuunmyyty Premium-joulukalenteri. Tämä luksusversio vie asiat muutaman asteen pidemmälle! Hintavampi Premium adventtikalenteri tarjoaa nimen mukaisesti luksusta eli luukkujen takaa paljastuu arvokkaampia tuotteita kuin Original-versiosta.

Sinful Original tuhma joulukalenteri 2022

Aikuisten oma tuhma joulukalenteri virittää tunnelman joulukuun jokaiselle päivälle.

Premium joulukalenterista saa maksaa muutaman kympin enemmän. Satsaamalla joulukalenteriin sen sisältö muuttuu tietenkin muhkeammaksi ja se sisältää jopa 590 €:n arvosta tuotteita. Kalenteri on myös perusversioon verrattuna kookas, vaikka eihän koolla ole väliä.

Molemmat Sinfulin perinteiset eroottiset kalenterit ovat kauniita ja sisällöltään monipuolisia. Sinful Original sopii parhaiten seksileluihin tutustuvalle pariskunnalle ja aloittelijoille. Sinful Premium taas on suunniteltu pareille, joilla on suurempi budjetti ja jotka ovat jo tuttuja Original-kalenterin (entiseltä nimeltään Classic, toim.huom.) kanssa vaikkapa viime vuoden perusteella. Original-joulukalenterissa tuotteiden värimaailma on mustaa ja hopeanhohtoa, kun taas Premium-versiossa kylvetään mustan ja kullan sävyissä.

Yhteenvetona Sinfulin joulukalenteri vuodelle 2022 on hinta-laatusuhteeltaan tosi toimiva kokonaisuus. Viime vuonna kalenterit myytiin nopeasti loppuun ja yli 95% kalenterin ostaneista pareista suosittelisi sitä ystävälleen. Se kertoo siitä, että joulukalenterin sisältö on ylittänyt odotukset! Olisiko tänä vuonna Sinun vuorosi nauttia ikiomasta aikuisten joulukalenterista?

PS. Jos innostuit vuoden 2022 uutuuksista, LindaLeikkii.com on kirjoittanut mahtavan artikkelin Sinfulin joulukalentereista!