Home » Seksivälineet » Hyvät geishakuulat aloittelijalle

Hyvät geishakuulat aloittelijalle

Geishakuulat ovat olleet viime vuosina erittäin suosittuja, mutta ne ovat olleet suosittuja jo tuhansia vuosia.

Geishakuulat ovat saaneet nimensä tietenkin Japanin geishojen eli siis käytännössä ilotyttöjen mukaan. Geishapallot olivat heillä treenausvälineenä, jolla he ylläpitivät palvelun laatua. Käytännössä siis treenasivat pillun lihaksia, jotta pienimunaiset japskimiehet saivat kunnon hoidot.

Ei ne geishakuulat mitään turhia vempeleitä ole. Kun nainen on kunnolla treenannut lantionpohjan lihaksiaan, tuntuu nussiminen kuin Chuck Norris runkkaisi sinua.

Mitä ovat geishakuulat?

Geishakuulat ovat perinteisesti metallisia tai kivisiä palloja, jotka ovat toisissaan kiinni narulla. Nykyään kuulia on tarjolla ties mistä materiaaleista valmistettuina, mutta perusperiaate on edelleen kuitenkin sama: kaksi tai useampia palloja, jotka ovat toisissaan kiinni ja painavat hieman, jotta niiden tuottama vastus tuntuu alapään lihaksistossa. Kuulien sisällä onkin tyypillisesti metallisen tai muuta materiaalia olevat painot, jotka tekevät niistä hieman raskaampia. Kuulien sisällä olevat metallipainot aiheuttavat myös hieman tärinää liikkuessaan. Tämä tärinä tietkin stimuloi kudoksia ja tuottaa nautintoa.

Geishakuulat auttavat tunnistamaan lantionpohjan lihakset

Edelleenkin geishapalloja käytetään lantionpohjalihasten treenaamiseen. Niiden avulla on naisen helppoa tunnistaa lantionpohjalihakset ja aktivoida niitä. Ennen kuin hyppäät suin päin tähän salattuun maailmaan kannattaa tutustua muilla tavoin omiin lantionpohjan lihaksiin. Helppo tapa on esim. selällään maaten ja alavartaloa aktivoiden yrittää löytää lantionpohjan lihaksia. Erittäin hyvä tapa on vuoron perään jännittää ja rentouttaa välilihan ympäristön lihaksia. Tällä pumppaavalla liikkeellä pääset tehokkaasti käsiksi lantionpohjan lihasten tuntemuksiin.

Kun olet saanut ”kuivaharjoittelut” tehtyä on aika siirtyä märkiin treeneihin. Pro tip: jätä naru ulkopuolelle. Mikäli paikat tuntuvat kuivilta, niin suositeltavaa on käyttää liukkaria, ettei satu mitään haveria. Varsinaisessa treenissä yrität liikutella kuulia sisälläsi. Helpointa tämä on tietenkin selinmakuulla, mutta jos koet olevasi kovan luokan tekijä, voit nousta myös seisomaan. Huhu kertoo, että geishakuula-ammattilaiset voivat kulkea kuulat sisällään useiden päivien ajan.

Aloittelijalle sopivat geishakuulat

Millaiset kuulat sitä sitten kannattaa ensimmäiseksi hankkia? No, kuulia on eri painoisia ja eri kokoisia. Aloittelijoille sopivat isomman kokoiset ja kevyemmät kuulat, koska niitä on suhteellisesti helpompi pitää sisällä. Treenaamisen edistyessä voit siirtyä pienempään ja pienempään samalla kuin kuulien paino kasvaa.