Home » BDSM » Sinful joulukalenteri 2021 – seksikästä joulua syntisille

Sinful joulukalenteri 2021 – seksikästä joulua syntisille

Oletko koskaan hankkinut itsellesi tuhmaa joulukalenteria? Aikuisten oman joulukalenterin avulla joulunodotus on jotain aivan muuta kuin unenpöpperössä suuhun sujautettuja pahanmakuisia suklaapaloja! Uudet eroottiset kalenterit on tehty huolella ja ammattitaidolla aikuisille, jotka haluavat oikeasti nauttia luukkujen avaamisesta. Ainakaan uusi Sinfulin eroottinen joulukalenteri vuodelle 2021 ei sisällä ollenkaan suklaata, vaan jotain paljon, paljon parempaa!

Katso tästä, mitä kaikkea Sinful Classic joulukalenteri 2021 sisältää >>

Sinful eroottinen joulukalenteri 2021

Tyylikkään musta Sinful joulukalenteri sopii erityisesti pariskunnille.

Eroottinen joulukalenteri antaa 24 päivää aikuista tunnelmaa

Eroottinen joulukalenteri toimii luonnollisesti samaan tapaan kuin mikä tahansa verrokkinsa: luukkuja on 24 – tai parhaassa jenkkitapauksessa 25 – ja jokaisena joulukuisena aamuna saat avata yhden luukun. Aikuisten kalenteri herättää kenessä tahansa innostusta ja odottavaa jännitystä!

Sinful on Pohjoismaiden suurin erotiikan nettikauppa, joka on alkanut vakiinnuttaa asemaansa Suomessa hyvän palvelun, siistin ulkoasun ja kiinnostavan tuotevalikoiman ansiosta. Tanskalaisen Sinfulin omat brändituotteet ovat hyvää laatua ja ne luottavat eleganttiin mustaan värimaailmaan. Niitä onkin heidän oma joulukalenterinsa pullollaan, sillä tyylikkään seksikkääseen mustaan kalenteriin on paketoitu 24 Sinfulin omaa myyntihittiä.

Jos Sinful ei ole tuttu, voimme kertoa, että sen takana seisovat kovat ammattilaiset erotiikan ja seksivälineiden alalta. Tuotteet on harkiten muotoiltu ja ne valmistetaan keholle turvallisista materiaaleista. Moni kehuukin Sinfulia juuri loistavasta hinta-laatusuhteesta!

Tuhma kalenteri, syntinen sisältö – mitä Sinfulin 2021 kalenteriin kätkeytyy?

Sinful joulukalenteri 2021 sisältää seksileluja, bondage-tarvikkeita hellään sitomiseen sekä erilaisia eroottisia tuotteita. Jopa seksikkäät asusteet on huomioitu! Koska tällaisia pukinpaketteja kokoavat todelliset ammattilaiset, on asustevalinnoissakin osattu poimia tuotteita, jotka sopivat monille vartaloille.

Sinful Deluxe joulukalenteri 2021

Tee joulunodotuksesta astetta parempaa Sinful Deluxe 2021 joulukalenterilla.

Lähes kaikki tämän vuoden kalenterin sisältö jää yllätykseksi, mutta muutama paljastus luukuissa piilevistä aarteista on kantautunut korviimme. Viime vuonna tämä kalenteri myytiin nopeasti loppuun ja sama taitaa olla uhkana myös tänä vuonna. Kalenteri ei kuitenkaan ole samanlainen kuin edellisinä vuosina! 2021 versio lupaa, että jokainen tuote kalenterin sisällä on ainutlaatuinen ja varta vasten tähän kalenteriin sujautettavaksi suunniteltu. Kyseessä on siis todellinen limited edition -seksijoulukalenteri, kuten Sinful itse kuvailee.

Tässä muutama paljastus siitä, millainen sisältö Sinful Classic -joulukalenterissa 2021 on:

  • Anustappi: Maltillisen kokoinen anaalitappi sopii aloittelijalle ja pienemmästä koosta tykkäävälle. Kauniisti muotoiltu anustappi sopii virkistämään vaniljaista seksiä ja siitä saa oivan lisän BDSM-henkiseen hupailuun.
  • Wand-sauva: Suurta taikaa pienessä paketissa. Wand-vibrasta on hupia niin klitoriksen, kivesten kuin nännien tai välilihan kanssa leikkiessä.
  • Pariskuntavibraattori : Erityisen kiva tuote yhteiseen nautintoon! Kaarevaa vibraattoria voi tietysti käyttää yksinkin, mutta monen pariskunnan mielestä tämän seksilelun parhaat puolet tulevat esille yhdynnässä käytettynä.
  • Feather tickler:  Hienostuneen näköinen ja tuntuinen kutitin on supersuosittu eroottinen väline erityisesti pariskuntien keskuudessa. Tällä kauniilla huiskulla esileikki ja kumppanin härnääminen saavat aivan uuden ulottuvuuden!

Adventtikalenteri pariskunnille klassiseen tyyliin tai ripauksella luksusta

Tähän mennessä olemme käsitelleet vuoden 2021 Classic-kalenteria ja sen sisältöä. Sinful tarjoaa kuitenkin myös muita vaihtoehtoja, joista toinen on Deluxe-joulukalenteri. Tämä luksusversio eroottisesta joulukalenterista vie asiat muutaman asteen pidemmälle! Hintavampi Deluxe-adventtikalenteri tarjoaa nimen mukaisesti luksusta eli luukkujen takaa paljastuu arvokkaampia tuotteita kuin Classic-versiosta.

Deluxe joulukalenterista saa maksaa muutaman kympin enemmän. Satsaamalla joulukalenteriin sen sisältö muuttuu tietenkin muhkeammaksi: Sinful Deluxe -joulukalenterissa on edullisempaa versiota runsaammin hyriseviä välineitä ja yksi sitomisleikkeihin liittyvä tuote enemmän kuin Classicissa. Molemmat eroottiset kalenterit ovat kauniita ja tuotesisällöltään monipuolisia. Sinful Classic sopii parhaiten seksileluihin tutustuvalle pariskunnalle ja aloittelijoille. Sinful Deluxe taas on suunniteltu pareille, joilla on suurempi budjetti ja jotka ovat jo tuttuja Classic-kalenterin kanssa vaikkapa viime vuoden perusteella. Classic-joulukalenterissa tuotteiden värimaailma on mustaa ja hopeanhohtoa, kun taas Deluxe-versiossa kylvetään mustan ja kullan sävyissä.

Yhteenvetona Sinfulin joulukalenteri vuodelle 2021 on hinta-laatusuhteeltaan tosi toimiva kokonaisuus. Viime vuonna kalenterit myytiin nopeasti loppuun ja yli 95% kalenterin ostaneista pareista suosittelisi sitä ystävälleen. Se kertoo siitä, että joulukalenterin sisältö on ylittänyt odotukset! Olisiko tänä vuonna Sinun vuorosi nauttia ikiomasta aikuisten joulukalenterista?