Home » BDSM » Sinful joulukalenteri 2019 – seksikästä joulua syntisille

Sinful joulukalenteri 2019 – seksikästä joulua syntisille

Oletko koskaan hankkinut itsellesi tuhmaa joulukalenteria? Aikuisten oman joulukalenterin avulla joulunodotus on jotain aivan muuta kuin unenpöpperössä suuhun sujautettuja pahanmakuisia suklaapaloja! Uudet eroottiset kalenterit on tehty huolella ja ammattitaidolla aikuisille, jotka haluavat oikeasti nauttia luukkujen avaamisesta. Ainakaan uusi Sinfulin eroottinen joulukalenteri vuodelle 2019 ei sisällä ollenkaan suklaata, vaan jotain paljon, paljon parempaa!

Katso tästä, mitä kaikkea Sinful Classic joulukalenteri 2019 sisältää >>

Sinful eroottinen joulukalenteri

Tyylikkään musta Sinful joulukalenteri sopii erityisesti pariskunnille.

Eroottinen joulukalenteri antaa 24 päivää aikuista tunnelmaa

Eroottinen joulukalenteri toimii luonnollisesti samaan tapaan kuin mikä tahansa verrokkinsa: luukkuja on 24 – tai parhaassa jenkkitapauksessa 25 – ja jokaisena joulukuisena aamuna saat avata yhden luukun. Aikuisten kalenteri herättää kenessä tahansa innostusta ja odottavaa jännitystä!

Sinful on Pohjoismaiden suurin erotiikan nettikauppa, joka on alkanut vakiinnuttaa asemaansa Suomessa hyvän palvelun, siistin ulkoasun ja kiinnostavan tuotevalikoiman ansiosta. Tanskalaisen Sinfulin omat brändituotteet ovat hyvää laatua ja ne luottavat eleganttiin mustaan värimaailmaan. Niitä onkin heidän oma joulukalenterinsa pullollaan, sillä tyylikkään seksikkääseen mustaan kalenteriin on paketoitu 24 Sinfulin omaa myyntihittiä.

Jos Sinful ei ole tuttu, voimme kertoa, että sen takana seisovat kovat ammattilaiset erotiikan ja seksivälineiden alalta. Tuotteet on harkiten muotoiltu ja ne valmistetaan keholle turvallisista materiaaleista. Moni kehuukin Sinfulia juuri loistavasta hinta-laatusuhteesta!

Tuhma kalenteri, syntinen sisältö – mitä Sinfulin 2019 kalenteriin kätkeytyy?

Sinful joulukalenteri 2019 sisältää seksileluja, bondage-tarvikkeita hellään sitomiseen sekä erilaisia eroottisia tuotteita. Jopa seksikkäät asusteet on huomioitu! Koska tällaisia pukinpaketteja kokoavat todelliset ammattilaiset, on asustevalinnoissakin osattu poimia tuotteita, jotka sopivat monille vartaloille.

Sinful joulukalenteri 2019

Tee joulunodotuksesta astetta parempaa Sinful Classic 2019 joulukalenterilla.

Lähes kaikki tämän vuoden kalenterin sisältö jää yllätykseksi, mutta muutama paljastus luukuissa piilevistä aarteista on kantautunut korviimme. Viime vuonna tämä kalenteri myytiin nopeasti loppuun ja sama taitaa olla uhkana myös tänä vuonna. Kalenteri ei kuitenkaan ole sama, vaan sen sisältöä on uudistettu isolla kädellä: yli puolet kaikesta ihanuudesta on eri tuotteita kuin ennen, ja muiltakin osin luukkujen sisältöä on päivitetty uuteen uskoon. Tässä kaikki herkullinen, mitä Sinfulin uudistunut Classic-joulukalenteri ainakin sisältää:

  • Sinful Curve Mini G-Spot Vibrator: Yksi käytännöllisimmistä seksileluista koskaan on minivibraattori! Pikkuvibra on helppo säilyttää käden ulottuvilla ja piilossa katseilta. Minikokoinen vibraattori kelpaa minkä tahansa erogeenisen kohdan stimuloimiseen. Kärjestään kaareva Sinfulin G-pistevibraattori sopii tottakai juuri nimensä mukaisesti G-pisteen hieromiseen, mutta kannattaa testata myös klitoris, väliliha, nännit, korvanlehdet ja peniksen tyvi.
  • Sinful Double kegelkuulat:  60 gramman painoiset geishakuulat ovat mainio yhdistelmä työtä ja huvia! Tyylikkään mustat treenikuulat sopivat aloittelijallekin lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Kegel-kuulia voi käyttää myös ihan puhtaasti nautintoon, sillä ne voivat tuntua todella miellyttäviltä sisällä emättimessä ja saada sen hyvin kosteaksi. Varsinainen monitoimituote, jolla saat terveyttä niin voimakkaampien lihasten kuin tiheämpien orgasmienkin muodossa.
  • Sinful Deluxe Feather Tickler:  Hienostuneen näköinen ja tuntuinen kutitin on supersuosittu eroottinen väline erityisesti pariskuntien keskuudessa. Tällä kauniilla huiskulla esileikki ja kumppanin härnääminen saavat aivan uuden ulottuvuuden!
  • Sinful Soft Wrist Cuffs:  Eroottinen sidonta on ollut viime vuosien kuumin trendi seksissä! Sinfulin uudessa joulukalenterissa on tyylikkään mustat ja miellyttävän pehmeät käsikahleet, joilla sidotte toisenne nautinnollisesti. Pehmeät kahleet ovat loistava valinta erityisesti aloittelijoille, jotka tutustuvat erilaisiin bondage-tuotteisiin.

Adventtikalenteri pariskunnille klassiseen tyyliin tai ripauksella luksusta

Tähän mennessä olemme käsitelleet vuoden 2019 Classic-kalenteria ja sen sisältöä. Sinful tarjoaa kuitenkin myös toisen vaihtoehdon, Deluxe-joulukalenterin. Tämä luksusversio eroottisesta joulukalenterista vie asiat muutaman asteen pidemmälle!

Deluxe joulukalenterista saa maksaa muutaman kympin enemmän. Satsaamalla joulukalenteriin sen sisältö muuttuu tietenkin muhkeammaksi: Sinful Deluxe -joulukalenterissa on edullisempaa versiota runsaammin hyriseviä välineitä ja muutama sitomisleikkeihin liittyvä tuote enemmän kuin Classicissa. Molemmat eroottiset kalenterit ovat kauniita ja tuotesisällöltään monipuolisia. Classic sopii parhaiten seksielluihin tutustuvalle pariskunnalle ja aloittelijoille. Deluxe taas on suunniteltu pareille, joilla on suurempi budjetti ja jotka ovat jo tuttuja Classic-kalenterin kanssa vaikkapa viime vuoden perusteella.

Yhteenvetona Sinfulin joulukalenteri vuodelle 2019 on hinta-laatusuhteeltaan tosi toimiva kokonaisuus. Viime vuonna kalenterit myytiin nopeasti loppuun ja yli 90% kalenterin ostaneista pareista suosittelisi sitä ystävälleen. Se kertoo siitä, että joulukalenterin sisältö on ylittänyt odotukset! Olisiko tänä vuonna Sinun vuorosi nauttia ikiomasta aikuisten joulukalenterista?

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United