Home » Dildot » Kaksipäinen dildo – nautintoa molemmille osapuolille

Kaksipäinen dildo – nautintoa molemmille osapuolille

Kuten kaikki strap on-dildoa seksissä käyttävät tietävät, panevalle osapuolelle sen käyttö voi olla varsin tylsää. Mikäli ”sträppärissä” ei ole klitorista, terskaa tai peräaukkoa stimuloivaa toimintoa, ei dominoiva osapuoli saa aktista välttämättä fyysistä nautintoa.

Mikäli ottava osapuoli on vielä ns. power bottom, niin antavan osapuolen kohtaloksi jää aivan kirjaimellisesti aisan kannattaminen. Jos tämäntyyppinen yhtyminen kyllästyttää, niin kannattaa ehdottomasti testata kaksipäistä dildoa. Tuplapenetraatio sopii niin seka-, kuin myös mies- ja naispareille.

Kaksipäisiä dildoja löytyy tavallisten dildojen tapaan kaikenkokoisia ja -paksuisia. Tämäntyyppinen lelu on luonnollisesti varsin pitkä, jotta osapuolet voivat samanaikaisesti nylkyttää ja tarvittaessa työnnellä sitä syvemmällekin.

Aloittelevan pariskunnan kannattaa ensin valita ohuempi dildo, jotta akti on varmasti miellyttävä eikä ikäviä yllätyksiä ja epämukavuutta esiintyisi. Suosittelemme ensi alkuun esim. 2,5cm halkaisijaltaan olevaa dildoa, joka sopii kokemattomammillekin pienen lämmittelyn jälkeen.

Kaksipäisen dildon käyttö on vaatii jo hieman osaamista, sillä dildo lipeää helposti, etenkin kun sitä on samaan aikaan käyttämässä kaksi henkilöä. Tässä(kin) tapauksessa maltti on valttia ja harjoitus tekee mestarin, jotta työnnöt saadaan rytmitettyä niin, että toisen soutaessa toinen huopaa, jolloin penetraation syvyys on koko ajan optimaalinen.