Home » Dildot » Kaksipäinen dildo – nautintoa molemmille osapuolille

Kaksipäinen dildo – nautintoa molemmille osapuolille

Kuten kaikki strap on-dildoa seksissä käyttävät tietävät, panevalle osapuolelle sen käyttö voi olla varsin tylsää. Mikäli ”sträppärissä” ei ole klitorista, terskaa tai peräaukkoa stimuloivaa toimintoa, ei dominoiva osapuoli saa aktista juuri muuta kuin visuaalista nautintoa.

Mikäli ottava osapuoli on vielä ns. power bottom – niin panevan osapuolen kohtaloksi jää aivan kirjaimellisesti aisan kannattaminen. Jos tämän tyyppinen yhtyminen kyllästyttää, niin kannattaa ehdottomasti testata kaksipäistä dildoa. Tuplapenetraatio sopii niin seka-, kuin myös mies- ja naispareille, tarkoitukseen sopiva reikä – tai useampi – kun löytyy molemmilta osapuolilta.

Kaksipäisiä dildoja löytyy tavallisten dildojen tapaan kaikenkokoisia ja -paksuisia. Tämäntyyppinen lelu on luonnollisesti varsin pitkä, jotta osapuolet voivat samanaikaisesti nylkyttää ja tarvittaessa työnnellä sitä syvemmällekin vaginaan tai suoleen.

Aloittelevan pariskunnan kannattaa ensin valita ohuempi dildo, jotta akti on varmasti miellyttävä eikä ikäviä yllätyksiä esim. repeämisten muodossa esiintyisi. Suosittelemme ensialkuun esim. 2,5cm halkaisijaltaan olevaa dildoa, joka sopii neitsellisempiinkin persereikiin pienen lämmittelyn jälkeen, vaginoista puhumattakaan.

Kaksipäisen dildon käyttö on vaatii jo hieman osaamista, sillä dildo lipeää helposti pois limaisesta reiästä, etenkin kun sitä on samaan aikaan käyttämässä kaksi henkilöä. Tässä(kin) tapauksessa maltti on valttia ja harjoitus tekee mestarin, jotta työnnöt saadaan rytmitettyä niin, että toisen soutaessa toinen huopaa, jolloin penetraation syvyys on koko ajan optimaalinen.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United