Home » Vinkit » 5 seksin uskomatonta terveyshyötyä!

5 seksin uskomatonta terveyshyötyä!

Seksi on todellinen ihmelääke, joka auttaa moneen vaivaan ja parantaa elämänlaatua ihan kokonaisvaltaisesti. Kyse ei todellakaan ole mistään new age -hippihömpästä, vaan ihan tutkitusta tieteellisestä faktasta. Jos et siis seksin harrastamiselle mitään muuta syytä keksi, tee se edes terveytesi takia!

  1. Seksi vähentää stressiä. Jos kärsit esimerkiksi työstressistä, kannattaa panna. Jos et muuta keksi, niin pane vaikka työkaveria. Useissa tutkimuksissa on todettu, että enemmän seksiä harrastavilla on parempi kyky hallita stressiä. Omissa tutkimuksistani olen dedusoinut, että erityisesti naamalle laukeaminen vähentää stressiä kummasti.
  2. Seksi parantaa immuniteettikykyä! Taistele flunssaa vastaan nussimalla! Tutkimusten mukaan kerran tai useammin viikossa seksiä harrastavilla ihmisillä on korkeammat vasta-ainetasot, jotka siis ehkäisevät sairastumista. Onko kurkku kipeä? No nussi vaimoasi vaikka kurkun perälle. Toimii paremmin kuin burana!
  3. Seksi ehkäisee verisuonitaudeilta. Moni mies on saanut sydänkohtauksen seksin aikana. Syy tähän on ollut liian vähäisessä seksissä, koska seksi parantaa sydämen ja verisien terveyttä! Kerran tai useammin seksiä harrastavat miehet puolittavat todennäköisyytensä sydänkohtaukseen verrattuna heihin, jotka harrastavat seksiä harvemmin kuin kerran kuussa. Kannattaa siis panna usein tai se on nirri pois!
  4. Seksi vähentää kipua. Seksi saa aikaan aivoissa varsinaisen kemikaalien ilotulituksen. Tästä seuraa huumaava ja kiputiloja vähentävä vaikutus, jolloin henkinen ja fyysinen fiilis paranee pitkäksi aikaa. Nörteille tiedoksi: seksiä harrastettaessa oksitosiinin tuotanto kasvaa ja endorfiiniä erittyy normaalia enemmän. Jos siis on vaikka jalka poikki tai pää paketissa, kannattaa nussia.
  5. Seksi parantaa unen laatua. Jokainen mies tietää, että kunnon pano parantaa unen saantia heti laukeamisen jälkeen. Mutta seksin aikana erittyvä oksitosiini myös parantaa unen laatua. Todennäköisesti näet myös unta panemisesta.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United