Home » Seksiseuraa » Yhden illan juttu – Miten löytää seksiseuraa helposti yhdeksi yöksi?

Yhden illan juttu – Miten löytää seksiseuraa helposti yhdeksi yöksi?

Haluatko tietää miten löytää helpoten ns. yhden illan juttu eli silkkaa seksiseuraa yhden yön tarpeisiin, ilman ikävää sitoutumisen pakkoa?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Seuraa ohjeitamme ja takaamme, että mahdollisuutesi löytää yhden yön panoseuraa kasvaa eksponentiaalisesti!

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Löydä yhden yön seksiseuraa näillä ohjeilla

  • Helpoimmalla löydät yhden illan jutun baarista tai yökerhosta. Tutki oman kaupunkisi klubitarjontaa ja valitse sellaisia paikkoja, joissa käy esim. paljon opiskelijoita tai musiikki on hieman mainstreamimpää. Pikkuklubeilla suuri osa asiakkaista tuntee hyvin toisensa tai on vain muuten hipstereitä, kermaperseitä tai tiukkiksia, joilta ei seksiä niin vain tipukkaan. Plussaa on, jos yökerholla on juottolan maine – kännisiltä naisilta kun yleensä saa aina helpommin. Kannattaa muistaa myös baarin kävijöiden ikärakenne. Kokemukseni mukaan ihan nuorimmilta, 18-kesäisiltä irtoaa huonommin kuin vanhemmilta, jotka eivät ole enää niin kauhean tarkkoja tavarastaan.
  • Ole pelimies. Kuuntele mitä he opiskelevat, missä työskentelevät tai mitä he harrastavat. Pyri tietämään vähän kaikesta kaikki, jotta voit sitten jutustella leidien kanssa heidän mielenkiinnon kohteistaan sujuvasti. Kun naiset kuvittelevat päässeesi kanssasi samalle aaltopituudelle, he kokevat sinut turvalliseksi ja antavat varmemmin.
  • Tarjoa naisille juotavaa. Kuten jo aiemmin mainittiin, pieni huppeli pudottaa pikkupöksyt ihmeen tehokkaasti verrattuna vesiselvän neidin iskemiseen. Emme kuitenkaan missään tapauksessa suosittele emännän juottamista kaatokänniin, mehän olemme hyvätapaisia herrasmiehiä alusta loppuun saakka. Hoidetaan ne törkeydet molempien suostumuksella lakanoiden välissä, ei muuten.
  • Ole huoliteltu. Itse saatat himoissaisi nusaista rumempaakin daamia, mutta sinä oletkin mies, ja naisilla on paljon enemmän valinnanvaraa, joten kannattaa erottautua muusta mieskunnasta positiivisesti.
  • Hoida yhden yön juttu hyvin ja saat fuckbuddyn. Muista, että naisia panettaa ihan samalla tavalla kuin sinuakin, ja mikäs olisikaan kätevämpää kuin oma fuckbuddy jokaviikonloppuisen baarietsimisen sijaan. Hoida siis homma alusta loppuun asti tyylillä ja saat helppohoitoisen panosuhteen, jossa ei tarvitse stressata parisuhdekimuroiden kanssa!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United