Home » Vinkit » Vinkit suihinottoon

Vinkit suihinottoon

Suihinotto vinkit naiselle. Miten otetaan suihin mieheltä?Suuseksi miehelle eli suihinotto on yksi tavallisimpia esileikin lajeja. Se on myös erittäin haastava seksin muoto, jota kaikki eivät koskaan opi. Oletko kuullut – tai kokenut itse – suihinoton, jossa ei osata käyttää tarpeeksi sylkeä tai vaihtoehtoisesti hampaat raastavat terskaa? Nämä ovat todennäköisesti suurimalle osalle miehistä varsin tuttuja, ja samalla kivuliaita juttuja.

Tärkeää siis on, että suihinotto tehdään oikein. Tärkeää ei olekaan vain itse suun ja liikkeen hallitseminen, vaan samanaikaisesti tapahtuva hyväily, jonka voi kohdistaa esim. miehen kiveksiin, peräaukkoon tai pakaroihin.

Suuseksi miehelle – kuinka otan hyvin suihin?

  1. Suuseksiä voi tietenkin antaa miehelle monella eri tavalla, mutta tärkeintä on, ettei vahingossa tuota kipua erittäin herkälle terskan alueelle. Toisin sanoen suussasi täytyy olla tarpeeksi limaa, ja sinun pitää varoa, etteivät hampaasi koske terskaan (tai muuhunkaan kohtaan peniksessä).
  2. Pyri pitämään penis mahdollisimman tiukasti suussasi, auttamalla kielellä ja toisaalta taas imemällä sitä, jolloin terska saa koko ajan maksimaalisesti huomioita.
  3. Liike. Sinun kannattaa säännöstellä liikettä partnerisi fiiliksen mukaan: aloita hellästi, nopeuta – ja kun partnerisi alkaa hengittää raskaammin laukeamisen lähetessä, voit taas hiljentää tahtia kiusoitellaksesi häntä – tai sitten nopeuttaa tahtia ja antaa miehelle täyttymys.
  4. Ryyditä suihinottoa käteenvedolla. Älä ikinä unohda tätä. Sinun ei välttämättä koko ajan tarvitse runkata, mutta tee sitä ainakin alussa ja kliimaksin yhteydessä.
  5. Muista kivesten, peräaukon tai vaikkapa pakaroiden hyväily: tuntuu hyvältä ja nopeuttaa varmasti laukeamista.
  6. Niele. Kyllä. Tästä ei keskustella.
  7. Luulitko että suihinotto päättyy laukeamiseen? Ei todellakaan! Suihinotto päättyy aina hyvään pihvi-illalliseen. Laadukas suuseksi huipentuu pippuroidun ja suolatun, medium rare – sisäfilepihvin sekä Carmenere-punaviinin tai tshekkiläisen oluen nauttimiseen. Älä ikinä laista viimeisestä vinkistä!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United