Home » Gay » Versatile-seksiseuraa – Homoseksipartneri helposti

Versatile-seksiseuraa – Homoseksipartneri helposti

Oletko miettinyt omaa rooliasi sängyssä? Homoseksissä top ja bottom ovat ne perinteiset roolit, joiden sisään moni tuntuu jäävän vangiksi. Versatile eli mies, joka nauttii anaaliseksistä sekä panevana että pantavana osapuolena, on kuitenkin lopulta varsin tavallinen rooli, vaikkei moni sitä myönnäkään.

Etenkin bottomit tuntuvat vierastavat top-roolia, kun taas moni top on ainakin ns. bottom-curious: peppuunkin saa toki naida, ainakin jos löytyy tarpeeksi seksikäs jätkä. Kokemukseni mukaan bottom taas ei kovin helposti lähde naimaan, mikä on tietenkin sääli, sillä näin menetetään omasta mielestäni homoseksin paras etu: monipuolisuus ja mahdollisuus 200% nautintoon, mikä esim. hetero- ja lesboseksissä jää saavuttamatta. Miehet oikeasti – siirtykää edes hetkeksi pois mukavuusalueeltanne ja nauttikaa ja unohtakaa preferenssinne, takaan että saatte seksielämäänne ihan uudenlaista positiivista pohjavirettä.

Miten löytää versatile-homoseuraa?

Versatilet ilmoittelevat varsin taajaan erilaisilla seuranhakusaiteilla, ja kannattaa tosiaan lukea myös ne top- ja bottom -hakutekstit läpi, sillä yllättävän moni (varsinkin top siis) ilmoittaa olevansa valmis myös versatile-seksiin.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United