Home » Dildot » Miten valita ensimmäinen dildo?

Miten valita ensimmäinen dildo?

Dildon valinta ei helppo juttu. Erilaisia kokoja, malleja ja eri materiaaleista valmistettuja dildoja on järjetön määrä, joten ensimmäistä tekopenistä hankkivalle voi mennä helposti sormi suuhun – valinnan varaa on yksinkertaisesti aivan liikaa.

Kannattaa muistaa, että jokaisella on myös oma syynsä seksilelun hankkimiseen: kuka hankkii sen ns. nopean toiminnan tarkoitusta varten tai muuten vain omaksi viihdykkeeksi, kuka taas ryydittämään sänkyleikkejä puolison kanssa. Ja tietenkin lihavat naiset ja feministit korvaavat sillä tavoittamattomissa olevan parisuhteen kokonaan. Lue oppaastamme, miten löydät itsellesi varmasti mieluisan dildon, josta on sinulle iloa pitkäksi aikaa!

Minkäläinen dildo itsetyydytykseen?

Perussääntönä sanottakoon, että ensimmäiseksi dildoksi ei kannata  valita mitään perseenrepijää, vaan halkaisijaltaan varsin kapoinen ( <2,5cm) malli. Pituudella ei ole niin väliä, mutta kannattaa tarkoin miettiä, haluaako käyrän vehkeen vai suoremman mallin. Myös materiaalin valinta on todellä tärkeää: haluatko kovamuovia tai metallia olevan mallin, vai pehmeän jellydildon. Aloittelijalle pehmeä malli voi olla helpompi ottaa sisäänsä, mutta toisaalta jellyn kumi voi aiheuttaa osalle ihmisistä allergisen reaktion. Ja perseen sisäpuoli on ehkä viimeinen paikka, mihin haluat allergisen reaktion, joten kannattaa olla tarkkana siitä, että materiaali on vagina- ja suoliystävällistä. Osassa dildoja on ns. klitoriskiihotin, joka tekee slaikkarista hieman vammaisen katkaravun näköisen, mutta kutittelee varsin kivasti naisen klitorista. Valintaa tehdessä pitää myös miettiä, haluatko värisevän (eli paristokäyttöisen) mallin. Osa pitää tästä värinästä, mutta osa taas ei, jo siitäkin syystä, että tällöin dildo on hieman painavampi ja sen pesun kanssa oltava tarkempi.

Ethän muuten unohda koskaan liukuvoidetta kun käytät dildoa!

Paras dildo seksileikkeihin partnerin kanssa

Seksileikkeihin suosittelemme esimerkiksi kaksipäistä tai lanteille puettavaa strap on -dildoa. Suurin piirtein kaikilla ihmisillä nyt ainakin joku reikä on, joten kaksipäisestä tekopennarista on iloa molemmille osapuolille. Tämän kanssa paneminen vaatii jonkin verran näppäryyttä, reikätiukkuutta ja taipuisuutta, joten huonokuntoisten, raskaana olevien ja lihavien ällötysten ei kannata tätä harrastaa. Strap on -dildo eli kavereiden kesken ”sträppäri” siis on lantiolle asetettava dildo. Niitä on periaatteessa kahta mallia, joissa toisessa dildoa voi vaihtaa jo toisessa ei. Vaihdettava on tietysti kätevämpi, mutta kannattaa dildoja ostettaessa varmistaa, että sen tosiaan voi kiinnittää sträppärin hihnoihin.

Feministin ja lihavan naisen seksilelut

Feministille yhdyntä miehen kanssa on arkaainen, alistava akti, jota pitää välttää kuin ruttoa – penetraatio kun on kokoomuslaisen patriarkaatin 1950-luvulla keksimä hommeli. Tämän vuoksi myös sopivan, naisasia-aatetta ajavan dildon valinta on erityisen tärkeää. Tekopenis ei ainakaan saa olla miehen siittimen näköinen, jottei nainen joudu vahingossa kosketuksiin ihan kamalan miehisen vallan välineen kanssa. Täten myös dildoon liitetyt kivespussit ovat ehdottomasti kielletyt. Dildo kannattaa olla varustettu imukupilla, jotta sen saa kiinni seinään tai lattiaan. Tärkeää on, että nainen liikkuu eikä tekokyrpä. Mikäli asia on toisin päin, nainen joutuu objektin asemaan ja dildosta tulee alistaja, aivan kuin yhdynnässä miehen kanssa. Nyrkkisääntönä siis: muovinen kyrpä pysyy paikallaan ja se hengittävä, tissejä kantava kyrpä saa hoitaa liikkeen, mikäli läskeiltään pystyy. Näin ei ketään sorreta eikä asiasta tarvitse tehdä +1000 sanan blogiesseetä ja itkeä myöhemmin iltapäivälehtien nettisaiteilla.

Myös lelun värin kanssa kannattaa olla tarkkana – musta, valkoinen, intiaanimiehenvärinen, ”aasialainen keltainen koira” tai inuiitinruskea muistuttavat ikävästi siitä, mistä dildo on mallinnettu. Oikeastaan dildo ei saisi olla edes peniksen näköinen vaan muodoltaan ja hahmoltaan sukupuoleton – tai mieluiten feminiininen, jottei se vahingossa sortaisi jollain tavalla happaman ja joka vitun asiasta hermonsa menettävän feministiämmän ihmisoikeuksia. Markkinoilla saattaakin olla feministien omista haaroväleistä tutun ylikasvaneen klitoriksen muotoisia dildoja, joita toivottavasti saa esim. sinisenä tai vihreänä – näin nämä valtakunnan viralliset mielensäpahoittajatkin voivat tyydyttää itseään, mikäli itkublogien kirjoittamiselta ehtivät.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United