Home » Seksivälineet » Tämän seksinuken Hitlerkin ostaisi!

Tämän seksinuken Hitlerkin ostaisi!

Olet ehkä kuullut Hitlerin okkultistisista maailmanherruustavoitteista ja laajamittaisista maagisten esineiden etsinnöistä. Olet ehkä myös kuullut groteskeista ihmiskokeista, joita sekopäinen lääkäri Mengele on kammioissaan toteuttanut. Mutta mitä todennäköisimmin yksi absurdeimmista Hitlerin operaatioista on jäänyt historian hämärän varjoon.

Hitler määräsi SS-sotilaille pumpattavat Barbarat selkäreppuun, jottei paineita tarvinnut purkaa huorataloissa. Operaatio sai alkunsa SS-komentaja Heinrich Himmlerin Hitlerille antamasta raportista, jossa tuotiin esille huoli sotilaiden sairastumisesta sukupuolitauteihin. Tämä sinällään ihan relevantti huolenaihe saa kuitenkin natseille tyypillisen omituisen käänteen, kun Hitler alkaa miettimään sotilailleen sopivaa seksinukkea.

Millainen oli Hitlerin seksinukke?

On tietenkin aivan selvää, että mikä tahansa seksinukke ei Hitlerille sopinut. Tarjolla oli jo tuohon aikaan ties mitä ristiverisiä Barbaroita. Ne eivät tietenkään kelvanneet, vaan nuken oli ehdottomasti oltava arjalaisten rotumääritysten mukainen. Nukella oli siis oltava vaaleat (pitkät) hiukset, koska todelliset naiset eivät leikkaa hiuksiaan. Sekä tietenkin taivaansiniset säihkysilmät. Tarina ei kerro, että oliko nuket 1-, 2- vai 3-aukkoisia, mutta todennäköisesti sodomiittiset persepanot olivat natsien keskuudessa kiellettyjä, joten me veikkaamme 2-aukkoista.

Haluatko kulkea Hitlerin jalanjälkiä ja hankkia pesunkestävän natsiseksinuken?

Suomessa puhtaat arvot ja erityisesti puhtaan rodun arvostaminen on nostanut päätään viime aikoina. Siksi onkin hyvin todennäköistä, että tämä trendi tulee näkymään myös sopivan seksinuken valinnassa. Valitettavasti tällä hetkellä ei arjalaisia seksinukkeja ole markkinoilla kovinkaan montaa. Enemmän on tarjolla esimerkiksi tummaihoisia vaihtoehtoja kuin vaaleaihoisia, sinisilmäisiä ja vaaleahiuksisia versioita.

Löysimme kuitenkin yhden, joka saattaisi ”ajaa asiansa”. Daisy Dare seksinukke edustaa puhdasta arjalaisuutta ainakin ulkoisesti: suuret täyteläiset rinnat, veistokselliset kasvot, aidonnäköiset vaaleat hiukset ja siniset silmät. Ainoa pieni tyylivirhe saattaa olla se, että ”Daisy tykkää kun hänet otetaan takaa päin”. Itselleni ei ole natsien koodisto ihan tuttu kaikilta osin, mutta luulen, että ainakin ne kaikkein hooceimmat natsit eivät katso tätä hyvällä.

Toisaalta Daisy on suhteellisen aidon näköinen, isorintainen ja edullisen hintainen, joten esim kovassa tarpeessa oleva S.O.O. -jäsen saattaa tälle helposti retkahtaa. Nukke on helppo ja nopea täyttää ja tyhjentää, joten se kulkee kätevästi mukana vaikka partiointireissuilla.

http://www.kaalimato.com/catalog/Daisy+Dare+-+Love+Doll_p_8661.html

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United