Home » Vinkit » Suihkuseksi – ihanaa vai waterboardingia pillulla?

Suihkuseksi – ihanaa vai waterboardingia pillulla?

Suurin osa meistä on suihkuseksin ystäviä – noin ajatuksen tasolla. Nussiminen on kivaa vähän missä tahansa, miksei siis myös ihanan lämmittävän ja kihelmöivän vesisuihkun alla? Esileikiksi voi vaikka tunkea käsisuihkun rouvan jalkoväliin. Eikös se suihku kihelmöi kivasti pimpissä tai jotain?

No, totuus on hippasen eri. Yleensä suihkutila on kahdelle varsin ja pieni, ja kylmä kaakeli persettä vasten ei sanottavasti ainakaan lisää kiihoituksen määrää, edes kovimmilla BDSM-mestareilla. Mikäli ette nussi kattoon asennetun ison sadesuihkumallisen suihkulaitteen alla, niin vesisuihku on todennäköisesti niin kapea, etteivät molemmat mahdu sinne millään. Näinpä siis yleensä miespuolinen osapuoli kylmistelee ulkopuolella ja toivoo, ettei emännän kiihotus valuisi veden mukanaan viemäriin sen sileän tien. Iho kananlihalla on varsin hankala pitää seisokkia, ja rouva kun tykkää pitää suihkupäätä varsin alhaalla niin todennäköisesti se hinkkaa naamaasi kun yrität kömpelösti hinkata kylmää varttasi hiukan lämpimämpään emäntään.

No sitten hommiin! Eli naamaa rouvan jalkoväliin. Vesi ja pillu ovat vähän huono yhdistelmä siinä mielessä, että kun naama on nahkahampurilaisen välissä ja oxygeeni muutenkin kortilla, niin valuva vesi viimeistään aiheuttaa sen, ettet pysty hengittämään ollenkaan – käytännössä siis harrastat waterboardingia naisesi pillulla. Kylmistä kaakeleista eroten tästä voi joku tykätäkin. Jos pitäisi valita mihin hukkuu niin käsi ylös heteromiehet joka ei valitse pimppaa!

No nyt on rouva märkä sisältäkin? Suihinottoon (lue vinkit) on enää turha tässä vaiheessa tuhlata aikaa (eikä kylmää ilmaa välttelevä eukko muutenkaan siihen suostuisi), joten emäntä ysikympin kulmaan ja jorma sisään. Ovatpa lattialaatat ihan vitun liukkaita! Ja onpa täällä muutenkin ihan vitun kylmä! Ja hei – eikös me makseta vedestä kuutioittain? Täähän veden valuttaminen varmaan maksaa ihan saatanasti! Siirrytäänkö saunan puolelle nussimaan?

Saunan puolella nussiminen on luku sinänsä – ja ihan yhtä masentava luku. Siitä kirjoitamme seuraavassa artikkelissa – Stay tuned!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United