Home » Seksiseuraa » Sugar Daddy -kokemuksia

Sugar Daddy -kokemuksia

Tiedätkö mitä Sugar Daddy tarkoittaa? Termi viittaa vanhempaan mieshenkilöön joka ns. tukee taloudellisesti nuorempaa naista tai miksei miestäkin, joka vastapalvelukseksi taloudellisesta tuesta tarjoaa seksiä Sugar Daddylle. Tämä saattaa kuulostaa hyväksikäytöltä, mutta useiden tutkimusten mukaan kysessä on hyvin tasa-arvoinen suhde: molemmat antavat oman panoksensa suhteeseen, tuloksena yleensä varsin tasapainoinen parisuhde.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Sugar Daddyn kanssa parisuhteessa olleiden kokemuksia

Haastattelimme kahta naista ja yhtä miestä, jotka ovat eläneet parisuhteessa Sugar Daddyyn. Tässä heidän kommentejaan:

Tapasimme yökerhossa ja aloimme näkemään toisiamme tiiviisti. Mies oli ihana ja varakas, mutta aivan liian vanha, jotta olisin halunnut perustaa perheen häneen kanssaan. Seksi oli ihanaa ja annoin sitä mielelläni. Mies osti minulle käytännössä kaiken, minkä halusin. Tätä jatkui kaksi vuotta, mutta sitten valmistuin ja muutin työn perässä toiselle paikkakunnalle. Tekstailemme vieläkin silloin tällöin, mutta emme ole nähneet enää vuosiin.

-Nainen, 34 vuotta

Tarvitsin rahaa ja tiesin yhteisen ystäväni kautta miehen – hänen pomonsa – joka oli varakas. Ehdotin suoraan hänelle suhdetta ja hän suostui. Maksoin hänen tuellaan asumiseni ja muutaman etelänmatkan. Joskus kadun suhdetta, mutta toisaalta mies oli ihan kiva eikä ikinä vaatinut minulta seksiä – annoin sitä aina oma-aloitteisesti. Tekisin näin uudestaan, jos joutuisin samaan tilanteeseen, mutta valitsisin Sugar Daddyn ehkä tarkemmin.

-Nainen, 27 vuotta

Tapasin netin kautta minua 30 vuotta vanhemman miehen, jolla oli ennenkin ollut samanlaisia parisuhteita. Tiesimme kummatkin mitä halusimme. Suhde oli mielestäni täysin tasa-arvoinen, tosin emme uskaltaneet siihen aikaan näyttäytyä kahdestaan juuri koskaan, koska asuimme pienemmällä paikkakunnalla. Saamani taloudellinen tuki oli mielestäni suurempaa kuin tarjoamani seksi. En piitannut juurikaan miehen ulkonäöstä, joten halusin hänen kanssaan seksiä vain harvoin.

-Mies, 30 vuotta

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United