Home » Seksivälineet » Striptease-tanssitanko kotiin

Striptease-tanssitanko kotiin

Haluatko päästä kovaan kuntoon ja saada timmin ja seksikkään kropan? Tai haluatko tarjota kumppanillesi unohtumattoman eroottisen esityksen? Hanki striptease-tanssitanko, jonka voi kätevästi pystyttää vaikka olohuoneeseen. Tankotanssin aloittaminen ei ole ollut ikinä helpompaa!

Tankotanssi kasvattaa suosiotaan Suomessa valtavalla vauhdilla ja yhä useammat harrastavatkin tankotanssia. Harrastaa voi joko tanssistudiolla tai sitten ihan oman kodin rauhassa. Useimmille jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa huomattavasti turvallisemmalta ja helpommalta. Mikset siis hankkisi itsellesi striptease-tanssitankoa.

Tankotanssi-tanko on helppo ja nopea pystyttää

Tanssitangon asennus on helppoa ja nopeaa. Useimmat tangot voi pystyttää ilman ruuveja tai muita erillisiä kiinnikkeitä. Tanssitanko vain kiristetään lattian ja katon välille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että huonekorkeus ei yleisimmissä perusmalleissa saa ylittää 2,74 metriä (yleisin huonekorkeus on 2,55m). Tanssitangon kiristämisestä ei koidu lattiaan tai kattoon mitään jälkiä, koska ylä- ja alaosassa on tyypillisesti joko silikoniset tai kumiset eristeet, joiden kanssa tanko pysyy tukevasti paikallaan.

Jotkin tanssitangot vaativat kiinnitysosan poraamisen kattoon, jolloin hieman asennustyötä joutuu tekemään ennen tankotanssin aloittamista. Mutta näissäkin versioissa on se hyvä puoli, että tankoa ei tarvitse pitää pystyssä kaiken aikaa, vaan tangon voi yläosan kiinnikkeestä helposti irroittaa. Näin siis näkyville ei jää kuin pieni liuska katossa. Nämä kattoon porattavat mallit ovat yleensä huomattavasti kestävämpiä ja laadukkaampia, joten ne sopivat vaikka ammattikäyttöön.

Tankotanssi sopii kaikille

Tankotanssi voi olla erittäin kovaa treeniä, mutta myös aloittelijoiden on helppo tulla mukaan. Se sopii kaikille, eikä tarvitse olla edes urheilutaustaa, joskin siitä voi olla hyötyä.

Harjoituksia on monenlaisia: ihan perinteistä tankotanssia, jossa jokainen voi soveltaa mielensä mukaan ja tehdä siitä niin raskasta tai helppoa kuin itse haluaa. Fitness-tankotanssi eli pole fitness on kuntoiluun tarkoitettu versio, jossa tanssitanko joutuu mahdollisesti kovallekin koetukselle ja kroppa kehittyy vauhdilla.

Pidä tankotanssi-ilta tyttöjen kanssa!

Tämä on todella suosittua nykyään! Pidä tyttökavereidesi kanssa ikimuistoinen ilta tankotanssin parissa. Tankotanssi todellakin sopii aivan kaikille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Jokainen voi siis heittäytyä tankotanssin maailmaan.  Ja saa miehetkin myös osallistua.

Tilaa tanssitanko netistä kotiin toimitettuna

Tanssitanko on helpointa ja edullisinta hankkia netistä, koska verkkokaupoissa hinnat ovat tyypillisesti huomattavasti edullisempia verrattuna tavallisiin liikkeisiin. Hanki itsellesi siis tanssitanko vaikka ja saatat pyöriä tangon ympäri jo parin päivän päästä.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United