Home » Netistä oikeasti löytää seksiseuraa » Seksiseuraa Tampereelta – Lue miten saat helppoa seuraa

Seksiseuraa Tampereelta – Lue miten saat helppoa seuraa

Tampere on suomen kolmanneksi suurin kaupunki, joten seksiseuran hankkiminen on helppoa, kun vain tietää mitä tekee ja mistä etsii. Ison kaupungin etuihin kuuluu myös se, että eri fetissit ovat hyvin edustettuja, joten myös erikoisempia juttuja hakevat saavat mitä haluavat, eikä tarvitse tyytyä ”vaniljaan”.

Kokosimme alle top-listan, jotka läpi käymällä opit, mistä baareista kannattaa etsiä minkäkinlaista seuraa. On tärkeää kuitenkin muistaa, että Tampere on iso kaupunki täynnä kauniita naisia, joten lista on vain suuntaa-antava – tosi metsästäjä uskaltautuu myös merkittyjen polkujen ulkopuolelle, ja sieltähän ne parhaat saaliit monesti löydetäänkin!

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Top 3 Tampereen parhaat baarit naisten iskemiseen

  1. Bar Passion
    Tampereen kovin iskupaikka Tullintorin laidalla. Halpaa viinaa, joten naiset ovat jo valmiiksi humalassa – ja voit juottaa heitä halvalla lisää. Mikäli sinua ei jostain syystä kuitenkaan onnista, niin baarissa voit pelata ilmaiseksi Pleikkarilla NHL:ää, joten win-win situation itse asiassa!
  2. Jack The Rooster.
    Paljon livemusiikkia, eli toisin sanoen bilefiiliksissä olevia rock-mimmejä, jotka tietävät miten mies tyydytytetään! Täältä jos mistä kannattaa hakea seksiseuraa erikoisempaan makuun, sillä tämän musiikkityylin ystävät vannovat mm. S/M:n ja bondagen nimeen.
  3. Fat Lady
    Älä pelästy nimeä! Lihavista naisista ei pidä kuin sairaimmat pervot, mutta täältää löytyy ihan normaaleita ja ihrattomia naisia, joita katsellessa ei tarvitse oksentaa suuhun. Sijainti on sopivasti ydinkeskustassa, joten tänne pääsee helposti läheltä ja kaukaa. Tarjonta painottunut nuorempaan väkeen, mutta myös maturempaan makuun löytyy naisväkeä – tai vaihtoehtoisesti voit ottaa rupsahtaneemman ellin ja kuvitella hänet nelikymppiseksi.

Opiskelijabileistä saat helppoa pillua!

Tampere on muuten Suomen suurimipia opiskelijakaupunkeja, joten vain idiootti jättää hyödyntämättä opiskelijabileet. ”Haalarikansalta saa varmasti perspillua”, tiesi jo Aleksis Kivi aikoinaan. Ja tämä onkin totta. Pro-tipsinä muistutan, että kannattaa valita tietty opintoala, tutustua siihen ja sitten lähteä jahtaamaan. Opiskelijanaiset kun ovat hieman keskimääräistä älykkäämpää väkeä, ja esim. harva oikistyttö on niin pösilö, että hälle kelpaisi mikä tahansa rakennustelineen rakentaja tuosta vain – kannattaa siis tehdä kotityöt kunnolla ja naatiskella sitten sadonkorjuun ajan koittaessa.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United