Home » Netistä oikeasti löytää seksiseuraa

Netistä oikeasti löytää seksiseuraa

Seksiseuraa netistä ilmainen rekisteröityminen näillä sivustoilla

Sinäkin voit onnistua netissä! Seksiseuraa on tarjolla, kunhan tietää oikeat paikat.

Jos haluat löytää itsellesi seksiseuraa, kannattaa seurata näitä ohjeita. Tuhannet ja tuhannet suomalaiset hankkivat itselleen seksiseuraa, joten mikset sinäkin liittyisi mukaan?

 • Kokeileminen on 100% ilmaista
 • Et sitoudu mihinkään
 • Et joudu edes luovuttamaan mitään tärkeitä tietoja itsestäsi
 • Useat ovat onnistuneet, mikset sinäkin?
SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

TOP 3 sivut – täältä saat seksiseuraa

sexpartner-logo

SexPartner.fi

SexPartner.fi on Suomen suurin seksisivusto. Jokainen seksideittailua netissä harrastanut tuntee varmasti SexPartnerin, joka on ollut todella suosittu jo useiden vuosien ajan. Sivustolla onkin suuri määrä aktiivisia käyttäjiä ja tarjontaa aivan laidasta laitaan. SexPartner.fi-sivustolla onkin tarjolla aivan kaikenlaista seksiseuraa.

SexPartner.fi onkin erinomainen paikka aloittaa tutustuminen seksideittailuun, koska valinnanvaraa löytyy paljon ja seuraa esimerkiksi kevyeeseen flirttailuun löytyy helposti. SexPartnerissa on helppoa edetä omaan tahtiin kokemuksen karttuessa.

Tee ilmainen tili SexPartneriin

Hyödyt
 • Suomen suosituin seksisivusto jo monien vuosien ejan
 • Tilin luominen sivustolle on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään
 • Tarjolla on aivan kaikenlaista seksiseuraa kaikille
Haitat
 • Valtava tarjonnan määrä saattaa aluksi hieman hämmästyttää
 • Tarjolla paljon erilaista seksiseuraa, joten ei välttämättä sovi kaikkein konservatiivisimmille

naughtybook-logo

Naughtybook.fi

Naughtybook.fi sopii hieman kinkymmästä seksistä kiinnostuneille. Tarjolla on vähän villimpää ja kokeilunhaluisempaa seksiseuraa. Jos siis innostut fetissiseksistä tai haluat esimerkiksi tulla alistetuksi tai koet olevasi omimmillasi masterina, niin Naughtybook on varmasti paras sivusto juuri sinulle.

Tälläkin sivustolla voit aloittaa seksideittailun kevyesti chattailemalla tai flirttailemalla muiden käyttäjien kanssa ja siitä sitten edetä vaikka livetapaamisiin saakka. Sivustolla kuitenkin kantava teema on se, että käyttäjät ovat hieman pervompia ja kokeilunhaluisempia.

Tee ilmainen tili Naughtybook.fi-sivustolle

Hyödyt
 • Tarjolla todela tuhmaa seksiseuraa kinkyille käyttäjille
 • Tilin luominen sivustolle on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään
 • Kaikenlaista seuraa tarjolla kevyestä flirttailusta livetapaamisiin saakka
Haitat
 • Vaniljaseksiä etsivän ei kannata tälle sivustolle liittyä
 • Kinky-sanaston kanssa voi aluksi olla hieman ongelmia ennen kuin oppii tavoille

victoria-milan-logo

Victoria Milan

Victoria Milan on Suomen laadukkain seksideittisivusto. Tämä näkyy siinä, että sivusto on toteutettu todella laadukkaasti. Mutta ennen kaikkea laatu näkyy sivuston käyttäjissä: tarjolla on todellista eliitti-seksiseuraa. Käyttäjät ovat poikkeuksellisen hyvän näköisiä, koulutettuja ja valmiita panostamaan seksiseuran saamiseen paljon.

Vaikka Victoria milania markkinoidaan ns. pettämissivustona, ei läheskään kaikki sen käyttäjät ole varattuja ja valmiita pettämään puolisoaan. Joukossa on paljon myös sinkkuja ja vapaissa suhteissa eläviä ihmisiä, jotka ovat päätyneet käyttämään Victoria Milania sen takia, että se on niin hyvä sivusto.

Sivustolle voi luoda ilmaisen kokeilutilin, mutta suosittelemme hankkimaan sivustolle maksullisen jäsenyyden. Tällä sivustolla ihmiset ovat tosissaan etsimässä seksiseuraa, joten suosittelemme, että teet ilmaiset seksideittikokeilut jollain muulla sivustolla ja rekisteröidyt tälle sivustolle vasta siinä vaiheessa, kun olet tosissasi seksiseuran etsimisen kanssa.

Tee ilmainen kokeilutili Victoria Milaniin

Hyödyt
 • Suomen laadukkain seksideittisivusto
 • Parhaimman näköiset käyttäjät, jotka ovat tosissaan etsimässä seksiseuraa
 • Sivusto neuvoo sinua koko ajan, jotta löytäisit seksiseuraa mahdollisimman nopeasti
Haitat
 • Emme suosittele tätä sivustoa sinulle, jos et ole tosissasi etsimässä seksiseuraa (älä siis tee kännitiliä)
 • Antaa väärän kuvan käyttäjistä, kun markkinoi itseään pettämissivustona

On täysin selvää, että netistä on mahdollista itselleen löytää seksiseuraa. Netti on täynnä suomalaisia blogeja, keskustelupalstoja ja foorumeita, joilla ihmiset kertovat omista kokemuksistaan netin kautta hankituista seksitreffeistä. Totuus on se, että seksiseuran hankkiminen netin avulla on erittäin yleistä. Todennäköisesti huomattavasti yleisempää kuin uskallat edes kuvitellakaan.

Mistä seksiseuraa löytää?

Voihan sitä seksiseuraa etsiä vaikka uimahallin yhteissaunasta tai Siwan kassalta, mutta todennäköisyydet saamiseen eivät ole kovinkaan suuret. Me suosittelemme nettiä. Se on kaikkein paras paikka löytää seksiseuraa. Tarkat lukemat vaihtelevat, mutta vähintään useat tuhannet suomalaiset etsivät itselleen seksiseuraa netistä päivittäin. Muutama vuosi sitten suomalainen SexPartner.fi sivusto ilmoitti tilien määräksi 350 000, johon tietenkin mahtuu paljon vanhoja ja unohtuneita tilejä, mutta paljon myös tuoreita ja aktivisia.

Aloita näin >>>

Paras tapa aloittaa seksiseuran hankkiminen on luoda tili kahdelle tai kolmelle eri seksideittisivustolle. Tilin luominen on useimmilla seksisivuilla täysin ilmaista. Esimerkiksi SexPartner.fi ja FlirtFair.fi -sivustoille voit luoda profiilin ilmaiseksi.

Seksiseuraa saa kun on avoin mieli

Muista, että saat seksiseuraa netistä helposti, kunhan vain pidät mielen avoimena. Seksiseuraa on nykypäivänä helppo löytää, kiitos edistyneiden palveluiden ja ihmisten avoimuuden. Suomikaan ei enää ole se Kekkoslandian aikainen yhteiskunta, jossa kontaktin hakeminen saattoi olla vaikeaa yleisen ilmapiirin vuoksi. Olemme tulleet pitkän matkan 2010-luvulle, jossa vapaa seksi ja irtosuhteet ovat enemmän nykypäivää. Enää ei tarvitse panna silloin kun tuurilla löydät jonkun samanlaisen kohtalon baarista iltamyöhään. Nykyään voit kirjautua alan parhaimpiin palveluihin ja pyytää seksiseuraa rohkeasti netin syövereistä. Järjestitpä sitten salasuhteen tai halusitpa vakituista seksiseuraa ilman pettämistä, tutustu sivustomme palveluihin ja klikkaa itsesi kohti houkuttavampia vesiä. Seksiseura on vain parin klikkauksen päässä, ja vieläpä tasokas sellainen.

Vinkkejä seksiseuraa ajatellen

Koska seksiseuraa voi löytää niin monella tapaa, ajattelimme listata hieman vinkkejä käyttäjiä varten. Seksiseuraa voit siis löytää netin ulkopuoleltakin, joten siitäkin on hyvä tietää muutama vinkki. Tarjoamme kullanarvoiset, vai voisiko todeta kullinarvoiset seksivinkit seuranhakua ajatellen. Halusitpa sitten panotreffit, päiväkahviseuraa vain jotain muuta seksiin viittaavaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Seksiseuraa yleisiltä paikoilta

Julkiset paikat ovat yllättävän hyviä panokaverin löytöpaikkoja. Kannattaa rohkeasti lähteä ulos ja laittaa verkot vesille seksiseuran toivossa. Yleisillä paikoilla on toki se huono puoli, että jos olet välittömän panon tarpeessa, et sitä välttämättä yleiseltä paikalta saa. Naisille homma on toki helpompaa, riittää kun löydät sopivan oloisen miehen ja menet vain ehdottamaan seksiä. Takaamme, että yli 90 % tapauksista lähtee mukaasi, ellei heillä ole jotain estettä sillä hetkellä. Naisten on vain niin paljon helpompi löytää seksiseuraa, se on vissi fakta. Toki kynnys kysyä voi olla naisilla vaikeampaa – luottakaa vain naiset omaan vetovoimaanne, suurin osa miehistä on valmis panemaan sinua, ellei hänellä ole muita velvoitteita johonkin suuntaan, ja silloinkin mies on valmis harkitsemaan asiaa.

Miesten seksiseuran haku on hieman hankalampaa yleisillä paikoilla. Miehenä et voi yleensä mennä suoraan ehdottelemaan naisille seksiä. Toki tätäkin voi joskus kokeilla, jos kontakti naiseen on jo saavutettu silmäpelin merkeissä ja signaalit osoittavat siihen suuntaan, että pillua saattaisi olla tarjolla. Seksiseuraa ei kuitenkaan lähtökohtaisesti kannata julkisilla paikoilla lähteä liian aggressiivisesti hakemaan. Saat toki seksiseuraa niin kahviloista, baareista, kirjastoista kuin vaikkapa lähikaupasta – sen löytäminen vaatii vaan pitkäjänteisyyttä, tilannetajua ja hyvää iskukykyä. Jos et siis ole kaupungin Casanova tai maatilan Matti Nykänen, kannattaa panoseura hakea netistä. Sieltä saat seksiseuraa varmuudella, tarjonta on kattavan laaja.

Seksiseuraa netistä

Seksiseuraa netistä haettaessa kannattaa varautua siihen, että tarjontaa löytyy paljon. Joukossa voi olla myös epärehellistä sakkia – sellaisia, jotka eivät kerro koko totuutta itsestään tai antavat ymmärtää asioita itsestään väärin. Esimerkiksi profiilikuva voi olla vaikka 10 vuoden takaa ja nykypäivän todellisuus jotain toista. Seksiseuraa kun luullaan saavan helpommin, jos hieman värittää omaa tarinaansa. Se ei kuitenkaan pidemmän päälle toimi, koska panotreffit peruuntuvat usein välittömästi, kun koko totuus paljastuu. Ilmoitukset netissä saattavat myös liioitella omia avujaan, siihen kannattaa varautua, että kaikkien varustus ei välttämättä ole sitä, mitä profiilissa kerrotaan. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä tarjonta on niin laajaa, että seksiseuraa saat takuuvarmasti – siis myös sellaista, joka kertoo koko totuuden ja osaa panna sinua miellyttävällä tavalla. Sinun ei tarvitse kuin rohkeasti kirjautua alan parhaimpiin palveluihin, joihin meidän kautta pääset, ja valita juuri sinulle sopivaa seksiseuraa netistä välittömästi. Netin ihanuus piilee juuri siinä, että saat yleensä seksiseuraa heti. Himokkaita löytyy niin paljon.

Netissä nopeus on hyvä puoli. Voit kirjautua seksiseuraa tarjoavaan palveluun vaikka heti ja hyvällä tuurilla solmia seksitreffit uuden tuttavuuden kanssa jo muutaman minuutin sisällä. Silloin kun haluat siis seksiseuraa heti, pillua tai kunnon panomiestä samoin tein, kannattaa seksiseuraa hakea netistä.

Seksiseuraa puhelimitse

Vanhat senssilinjat alkavat olla jo aikansa eläneitä – sen lisäksi että kyseessä on yleensä melko kallis palvelu, eivät seksilinjat tarjoa sitä nopeutta ja helppoutta, minkä seksiseuraa tarjoavat netin palvelut antavat. Seksipuhelimet ovat kaiken lisäksi melkein aina vain kiusoittelua, runkkaamista varten hyviä palveluja. Mutta jos haluat muutakin kuin omaa kättä, kannattaa kirjautua deittipalveluihin. Ohjaamme mielellämme sinut parhaisiin seksitreffipalveluihin. Niissä saat varmasti kiihoketta myös runkkausta varten. Ja mikä parasta, voit saada aitoa seksiseuraa rutkasti.

Seuranhaku tositarkoituksella

Seksiseuraa voi haluta ihan tositarkoituksella, tai ainakin sellainen vakiopanokaveri on hyvä olla. Joku, jonka voit kutsua aina kun panettaa tai muut viritykset ovat epäonnistuneet. On hyvä olla vakio panomies tai pantava tussu, jonne palaat uuden seksiseuran metsästyksen lomassa. Sellainen joka tuntee sinut ja tietää mitä sinulta saa, sekä osaa myös sinut joka kerta tyydyttää. Löydät vakiopanot myös näistä palveluista, joita sinulle sivustollamme tarjoamme. Saat niistä varmasti seksiseuraa säännöllisesti, jos vain haluat. Sekin on ymmärrettävää, jos haluat aina uuden kokemuksen, tarjonta on onneksi niin laaja, että jokaiselle on jotakin. Seksiseuraa on niin isomunaisille, kuin myös normaalikokoisille sekä niitä haluaville. On laihaa, rehevää ja normaalikokoisia naisia, isoja miehiä ja pieniä polkukoneita – kaikkea löytyy, kun vaan jaksat selailla. Ja se on seksiseuran etu netissä, tarjonta on heti ulottuvillasi, sitä on paljon ja se on valmis hommiin yleensä vaikka heti. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi koneella arpoen, tulisiko joku panemaan kanssasi. Saat vastaukset muutamissa minuuteissa, ja jos tulee kieltävä vastaus, voit etsiä uuden ehdokkaan välittömästi. Seksiseuraa on siis tarjolla koko ajan, ajasta ja paikasta huolimatta.

Seksiseura on lähelläsi – vain yhden klikkauksen päässä

Tasokas seksiseura on siis vain yhden klikin päässä sinusta. Olitpa sitten Tampereella, Rovaniemellä tai missä päin Suomea tahansa. Saat seksiseuraa kaikkialle aina pikkupitäjistä suurten kaupunkien melskeeseen. Mikäli olet nainen, joka etsii pariskuntaa seksiä varten, tai parinvaihto oman kumppanisi kanssa kiinnostaa, löydät varmasti mieleistäsi panoseuraa näistä palveluista. Seksiseuraa kun voit löytää lähes mihin tarkoitukseen tahansa. Tutustu tarjontaan jo tänään, niin pääset varmasti panemaan mahdollisimman pian. Etsi panoseuraa lähimmältä paikkakunnalta omaan sijaintiisi nähden, hyvä seksiseura on vain klikkauksen päässä sinusta.

Suomen kaikki parhaat seksisivut listattuna:

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United