Home » Seksiasut

Seksiasut

Seksiasut netistä – Vinkit asujen ostoon

Seksiasun käyttö on hauska ja erinomainen tapa ryydittää seksielämää – jo pienellä panostuksella saat jännittävää uutta vipinää lakanaleikkeihisi. Seksiasuja on käytännössä kaikkiin eri mieltymyksiin ja fetisseihin sekä kummallekin osapuolelle, tietenkin naisten päälle puettavat seksiasut ja rooliasut ovat niitä tavallisimmin hankittavia, mutta myös miehen asuja on nykyään paljon.

Seksiasun käyttöhän on parhaimmillaan silloin, kun se tuottaa kiihoketta ja aistillista stimulaatiota kummallekin osapuolelle: katsovalle ja asua yllään pitävälle. Tavallisimpiä seksiasuja ovat erilaiset stringi ja muut alusasut, babydoll-asut ja catsuitit sekä korsetit. Myös miehille on olemassa paljon vaihtoehtoja, mm. eroottisia, sukuelimiä korostavia alusvaatteita, vartalonmyötäisiä ja läpinäkyviä paitoja sekä erilaisia harnesseja – ja tietenkin crossdressereille tarkoitettuja asusteita kuten pikkuhousuja, jotka näyttävät aivan normaaleilta pöksyiltä, mutta joihin saa peniksen ja kivekset piiloon.

Rooliasut seksiin ja eroottisiin leikkeihin

Alla esittelemämme ja yleensäkin seksi-verkkokaupoissa myytävät rooliasut ovat käytännössä jonkin sortin seksiasuja, sillä monesti ne ovat paljastavia ja seksikkäitä. Rooliasuja on saatavilla nykyään mihin tahansa eroottiseen roolileikkiin. Tavallisimmat asut ovat tietenkin esim. poliisin, opettajataren, sairaanhoitajan, ranskalaisen sisäkön tai tuhman sihteerin asut, mutta vinkkiemme avulla voit löytää vaikkapa nunnan, morsiamen tai jopa vangin asun! Enää ei siis erikoisemmankaan fetissin omaavan tarvitse tyytyä mielikuvitukseensa, kun parilla klikkauksella pystyt tilaamaan lähes minkä tahansa seksikkään rooliasun kotiisi, huomaamattomalla toimituksella tietenkin.

Seksiasut itsetyydytykseen ja vaatteiden alla – Sutinaa arkeen!

Ei ole kirkossa kuulutettu, että seksiasuja saisi käyttää vain osana seksin harrastamista. Suosittelemme lämpimästi seksiasujen ja rooliasujen käyttöä myös itsetyydytyksessä sekä arjessa, vaikkapa työvaatteiden alla. Kuten sanottua niin seksiasuthan tuovat kiihoketta myös käyttäjälleen. Oletko joskus unelmoinut esim. toisen sukupuolen alusvaatteiden käytöstä masturboidessasi tai oletko tuntenut itsesi seksikkääksi kun olet vetäny päällesi vaikkapa palomiehen tai sisäkön naamiaisasun vappuna? Aivan, kyseessä on sama juttu. Hankipa testiksi vaikkapa seksikkäät miesten bokserit, joissa ei ole haarakiilaa ollenkaan ja pidä niitä yllä masturboidessasi seuraavan kerran – peilin edessä. Takaamme että orgasmisi on räjähtävämpi kuin aikoihin. Samalla tavalla kehotamme naisia kokeilemaan seksikästä korsettia, jossa tunnet itsesi miesten katseita kerääväksi huippuluokan striptease-tanssijaksi tai escort-tytöksi. Olemme aivan varmoja, ettei tämä masturbointikerta jää ainukaiseksi korsetti päälläsi…

Top 5 Seksiasut

 1. Stringit ja seksikkäät rintaliivit eli alusasusettiStringit ovat lähes kaikkien miesten mieleen, koska ne paljastavat käytännössä kaiken, mutta jättävät kuitenkin ne kaikkien intiimeimmät alueet juuri ja juuri piiloon – paitsi jos stringit ovat läpinäkyvät! Myös monet naiset nauttivat stringien käytöstä samasta syystä – seksikumppani näkee paljon muttei kuitenkaan kaikkea, ja haluaisi hinnalla millä hyvänsä repiä nuo mitättömän pienet kankaanriekaleet päältäsi pois, vaikka hampain.
 2. Korsetti
  Korsetti on kiehtonut ja kiihoittanut miehiä jo vuosisatojen ajan, tosin alun perin sellaisen katselusta naisen päällä saivat nauttia lähinnä kuninkaalliset, aatteliset ja muut varakkaat, joilla oli varaa hankkia vaimolleen tai rakastajattarelleen tämä superseksikäs ja samalla muotoja somasti korostava asu. Aikonaan korsetit olivatkin naiselle varsin kivulias asuste, mutta seksiverkkokaupoista saatavat korsetit ovat mukavia ja sopivat myös rajumpiin seksileikkihin. Totta kai myös aitoja korsetteja on yhä saatavilla, mikäli sinulle kelpaa vain aito ja alkuperäinen.
 3. Babydoll-asu
  Babydoll asu on varmasti jokaisen heteromiehen silmää hivelevä ja painetta nostava, sillä se on samalla erittäin seksikäs mutta myös hempeän pehmeä kosketettava ja katsottava. Babydollissa on myös ehtaa 1950-luvun leffatähtiglamouria – ei ole vaikea kuvitella, miten Marilyn Monroe kietoi Joe DiMaggion pikkusormensa ympärille juuri sellaisessa asussa. Tai miten Bridgitte Bardot rakasteli Serge Gainsbourgia juuri tässä asussa Cannesilaisen hotelin kattotasanteella 1960-luvulla… Babydoll on siis varma valinta silloin, kun ostat seksiasua naiselle, joka ei ehkä muuten eroottisista asuista niin välittäisi – tämä asu jos mikä on sensuelli, muttei kuitenkaan liian pornahtava tai räväkkä.
 4. Sexy Body
  Sexy Body sekä korostaa että peittää samanaikaisesti, joten se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin pieniin ja isoihin tuhmiin leikkeihin. Erilaisia body-vaihtoehtoja on lukemattomia, hyvin peittävistä pieniin kangasriekaleen tyyppisiin, supereroottisiin asuihin saakka. Osassa asuja esim. nännit ja haaroväli on jätetty paljaaksi, jolloin asua voi käyttää aivan sellaisenaan myös yhdynnän aikana, eikä sitä tarvitse riisua lainkaan. Parasta sexy bodyissa onkin se, että niitä löytyy verkkokaupoista käytännössä kaikenlaisia. On satiinisia, pitsisiä kuin myös lateksista valmistettuja sekä malleja, joissa on sukkanauhat mukana. Sexy body on hyvin eroottinen, mutta samalla sensuelli seksivaate, joka sopii kaikille. Esim. monet naiset, jotka eivät raskauden jälkeen tunne oloaan ja kehoaan enää niin seksikkääksi kuin ennen, ovat havainneet bodyn erinomaiseksi vaatteeksi kadonneen seksuaalisen itsevarmuuden löytämiseen, se kun peittää tietyt alueet, joita osa naisista ei pidä enää yhtä kauniina kuin aiemmin.
 5. Catsuit
  Catsuit on mallista riippuen enemmän tai vähemmän kokopuku, joka kuitenkin on yleensä ohutta ja ainakin jonkin verran tai tietyistä paikoista läpinäkyvää materiaalia. Usein catsuit on avoinen haarovälistä ja rintojen kohdalta, jolloin niin vaginaalinen kuin anaaliyhdyntä sekä rintojen suukottelu ja imeminen on mahdollista ilman, että naisen pitää ottaa catsuittia pois päältä. Tämä asuste on äärimmäisen eroottinen ja seksikäs, ja voimmekin käytännössä taata, että tämä päälläsi paitsi tunnet itsesi todella tuhmaksi seksin ylipapittareksi, myös sekoitat partnerisi pään ja hormonit sillä sekunnilla kun hän sinut näkee! Ainoa catsuitin huono puoli onkin se, että miehesi todennäköisesti laukeaa ja heti sinut nähdessään!

Top 5 rooliasut

 1. Sairaanhoitajan asu

  Oldie but goldie. Kukapa ei olisi joskus unelmoinut sairaanhoitajasta, sisar hento valkoisesta, joka tiukassa, peppua ja rintoja korostavassa asussa hoitaa ja hoivaa paikkasi kuntoon… Sairaanhoitajan kanssa rakastelu onkin siis miehen ehkä tavallisin asuun tai ammattiin liittyvä fetissi. Sairaanhoitajan seksiasu on yleensä varustettu sukkanauhoilla ja hauskalla terveyssisar-tyyppisellä päähineellä, mutta myös aidomman näköisiä asuja on saatavilla. Ryyditä sairaanhoitaja- seksileikkiäsi vaikkapa sitomalla partnerisi sängynpäätyyn – pitäähän miehen pysyä paikallaan, kun sairaanhoitaja tekee tutkimuksiaan, jotka takuuvarmasti päättyvät onnellisesti…

 2. Sisäkkö-asu eli french maid-asu tai palvelustytön asu

  Varakas isäntä, kaunis sisäkkö siivoamassa ja vaimo sukuloimassa toisaalla. Eipä aikaakaan kun isännän kädet löytävät työpyödän alla pyllistelevän sisäkkötytön haarovälin, joka on verhottu vain pikkiriikkisin, mustin stringein. Sisäkköasut ovat yleensä ns. ranskalaisen sisäkön asuja, ja asuun kuuluu paketista riippuen babydoll tai korsetti, hamonen sekä pikkuhousut, stringit tai tai ns. fullback-pöksyt (yleensä läpinäkyvät) sekä pieni soma essu. Huom! Älä unohda pientä pölyhuiskaa, jota ei usein tule mukana, mutta joka kuuluu olennaisena osana tähän asuun! Eihän nyt sisäkköneitokainen mitenkään voi pyllistellä ja kurotella, ellei hänellä ole käsissään mitään siivousvälinettä!

 3. Puputyttö

  El clasico. Puputytöt panivat miesten päät sekaisin jo 50-luvulla, eikä asia ole miksikään muuttunut muutamassa kymmenessä vuodessa. Pupukorvat ja söpö pupun hännäntöpö pikkupöksyissä nyt vain sattuvat jostain syystä kiihottamaan miehiä. Asiaa ei tietääksemme ole tutkittu, mutta todennäköisesti pupumainen pehmeys ja kiltteys kiehtovat miehiä – varsinkin kun tiedossa on, ettei puputyttö välttämättä olekaan niin kiltin oloinen kuin luulisi! Tee siis oma Hugh Hefnerisi hulluksi himosta ja hanki puputyttöasu – äläkä unohda, että asun käyttöön kuuluu tietenkin viekoitteleva ja seksikäs käytös. Pukeudu siis miestäsi varmasti kiihottavaan rooliasuun ja tee kodistasi yhdeksi illaksi Playboy Mansion!

 4. Nunna-seksiasu

  Kaikki miehethän nyt luulevat tietävänsä, että kaikesta seksuaalisesti kanssakäymisestä kieltäyneet nunnat jos ketkä pitävät sisällään runsaasti purkautumatonta seksuaalista energiaa, jonka räjähtäminen käsiin vain odottaa jotakuta, joka nostaisi nunnan kaapua ja paljastaisi sen alla odottavat seksikkäät sukkanauhaliivit ja minimaalisen kokoiset stringit! Nunnan asu onkin monen miehen salainen seksiunelma, osin juuri siitä syystä, että se koetaan tabuksi tai koskemattomaksi asiaksi. Ja kuten sanottua, siihen myös liittyy paljon kiellettyjä ajatuksia ja fantasioita. Nunnan seksiasut ovat yleensä tietenkin paljon esikuvaansa seksikkäämpiä, joten vaikka ensikuulemalta asu saattaa kuulostaa epäseksikkäältä niin totuus on, että vahingossa makuuhuoneeseen astellut ”nunna” saa varmasti seksikumppaniltaan huomioita, joka pistää laulamaan hoosiaannaa. Ja ehkä kävelemään vähän vaivalloisesti vielä seuraavanakin päivänä.

 5. Koulutyttö-seksiasu

  Luokan kovis ja opettajasetä jälki-istunnossa. Tietäähän siinä kuinka käy, kun jälkkäriä suorittavan neidin pikkupöksyt vilahtavat hamosen alta, ja opettaja keksii, miten jälki-istunto muutetaankin sillä istumalla oraaliseksi tentiksi. Kukapa mies ei olisi unelmoinut kouluaikoinaan neitipuolisista koulukavereista ja toivonnut salaista seksiä vaikka luokkahuoneen pulpetilla! Koulutyttö-seksiasu tekee näistä unelmista totta. Asuun kuuluu yleensä syvään uurrettu t-paita tai kauluspaita ja minihame sekä polvisukat. Suosittelemme, että asua täydennetään vaikkapa poninhännällä tai palmikoilla sekä hemaisevan vaaleanpunaisella huulipunalla. Tällä asulla kun viekoittelet oman kotisi rehtorismiestä niin voimme taata, että extemporena makuuhuoneessasi suoritettava terveystiedon tunti keskittyy seksuaalisiin harjoitteisiin…

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United