Home » Vinkit » Seksiasennot Top 3 – Testaa ja nauti!

Seksiasennot Top 3 – Testaa ja nauti!

Hyvän seksin suola on tietenkin halu ja uskallus kokeilla jotain erilaista. Helpointa tämä on tietenkin suorittaa kokeilemalla erilaisia seksiasentoja! Kannattaa aina muistaa, että tietyt seksiasennot saattavat vaatia toiselta tai kummaltakin osapuolelta hieman urheilullisuutta, joten jos olet huonossa kunnossa tai et täysin luota itseesi ni suosittelemme vain turvallisempia asentoja, joissa vammautumisen vaara on pieni.

Reverse cowgirl

Nainen tai bottom-mies päällä, penetroiva osapuoli alla. Molemmat henkilöt katsovat samaan suuntaan eli päällä oleva on selin alla olevaan. Tässä asennossa alla oleva saa visuaalista stimulaatiota esim. yllä olevan pakaroiden katselusta, ja hän pääsee myös helposti koskettamaan niitä. Mikäli kyseessä on vaginaalista yhdyntää harrastava heteropari, niin mies pääsee myös stimuloimaan naisen peräaukkoa tässä asennossa.

Tyttöystävälläni on hyvä perse ja kaunis anus, joten meillä reverse cowgirl on oma lempparini.

Sammakko

Mies on polvillaan ja nainen on kyykyssä niin, että perä on pystyssä ja kädet maassa, eli kyseessä on sammakon asentoa jäljittelevä asento. Tässä tapauksessa nainen joutuu jännittämään alaruumistaan, joten syvät lihakset ovat pienessä jännityksessä, jonka ansiosta mies saa tavallista suurempaa stimulaatiota.

Kuusi kertaa synnyttäneen vaimoni vagina on jo hieman löysä, mutta sammakkoasennossa fiilis on sama kuin rakastellessamme ekaa kertaa Ruisrockissa lavan takana kesällä 1976.

Balettitanssija

Mies ja nainen seisovat, ja nainen nostaa toisen jalkansa miehen olkapäälle. Tämä asento ei taatusti sovellu kuin notkeimmille naisille, joten vähänkään jäykemmät leidit – jättäkää tämä asento suosiolla väliin. Tämän seksiasennon jujuna on seisoma-asento ja äärimmäinen, lähetyssaarnajasta tuttu läheisyys. Hieno, mutta vaikea asento, jota ei voi missään tapauksessa suositella kaikille. Pikapanoihin ahtaissa pakoissa ehkä paras mahdollinen asento!

Tykkäämme avovaimon kanssa nussia lentokoneen vessassa eli hoidella kymppikerhon puuhia aina kuin mahdollista. Balettitanssija-asennossa voi nussia vaikka Aeroflotin puuceessä!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United