Home » BDSM » Sähköstimmaus – itsetyydytys tens-laitteella

Sähköstimmaus – itsetyydytys tens-laitteella

Sähköstimmaus on nykyään suosiotaan nostava itsetyydytystyyli, jossa käytetään hyväksi sähköimpulsseja antavaa TENS-laitetta, joka alun perin on suunniteltu lihaisten rentouttamiseen, lihasvaivojen helpottamiseen ja lihaskramppien poistoon. TENS-laitteita löytyy jo lähes kaikkialta, ja osa niistä on siis suunniteltu alkuperäiseen tarkoitukseensa mutta osa jo täysin seksiin, jolloin niihin voi liittää myös esim. erilaisia dildoja ja anustappeja.

Yksinkertaisimmillaan siis tens-laitteesta tulevat elektrodilaput kiinnitetään sukuelimiin, vaikka penikseen ja laitetaan laite päälle – tietenkin ensin pienimmälle mahdolliselle voimakkuudelle. Sähköimpulssit siis stimuloivat lihaksissa olevia hermoja, ja tunne on parhaimmillaan taivaallinen.

Olin kyllästynyt tavallisiin itsetyydytyskeinoihin ja halusin kokeilla jotain uutta. Sähköstimmaus kuulosti jännittävältä ja vähän vaaralliseltakin. Eka kerta pelotti mutta tunne oli älyttömän hieno ja laukesin lähes välittömästi.

Itsetyydytys sähköllä – nouseva trendi

Nykyaikana on olemassa useita erilaisia itsetyydytykseen tarkoitettuja sähkölaiteita, ja sähköstimmaukseen tarkoitetut laitteet ovat niistä suosituimpien joukossa. Sähköstimmaus on varsin ”siistiä”, sille TENS-laite ei vie usein kovinkaan paljon tilaa ja sen puhdistus on helppoa. Plussana sitä voi tietenkin käytää myös alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa eli lihasvaivojen lääkitsemiseen. Mikäli kukkarossa on painetta ja korvien välistä löytyy halua kokeilla, kannattaa kertaheitolla panostaa tens-laitteeseen, joka on varta vasten tarkoitettu itsetyydytykseen. Siihen kun voi liittää vaginaan tai peräsuoleen sijoitettavia dildoja ja anustappeja, jota vievät itsetyydytyksen sähköllä aivan uudelle tasolle.

Tutustuin sähköön ensi kertaa vakidominani luona, jolla oli sähköstimmeri ja useita siihen liitettäviä anustappeja. Pian tämän jälkeen ostin oman koneen ja siihen liitettäviä päitä.

Muista kuitenkin

Sähkö on aina sähköä, joten mikäli et ole varma terveydentilastasi tai sinulla on sydänvika, muu sairaus tai olet raskaana, älä harrasta sähköstimmausta – ainakaan ennen kuin olet puhunut siitä lääkärisi kanssa. Sähkössä on aina vaaran elementti mukana, joten emme suosittele sähköstimmerin käyttöä kuin silloin, kun olet täysin varma siitä, että voit sitä käyttää.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United