Home » BDSM » Mitä on sähköseksi? ElectroSex-sähköseksilelut esittelyssä

Mitä on sähköseksi? ElectroSex-sähköseksilelut esittelyssä

Uusin seksitrendi on sähkön käyttö, joko tavallisen seksin yhteydessä tai masturboinnissa. Kyseessä on siis sähköseksi! Mistä oikein on kysymys?

Sähköseksiä harrastetaan sähköseksileluilla, jotka antavat kiihottavia sähköimpulsseja juuri oikeisiin kohtiin ja oikealla tavalla. Kaikille meille on varmasti tuttua erilaiset kehon sähköstimulaatioon perustuvat laitteet, joita käytetään niskan ja hartioiden alueen jäykkyyksien purkamiseen tai vatsalihasten treenaamiseen. Mutta nyt tätä samaa sähköshokkiperiaatetta voi johtaa suoraan vaikka nivusiin!

Kehomme toimii sähköllä ja sen ihan tavallisenkin seksin sanotaan olevan sähköistä. Erityisen hyvin sähköön reagoivat sukupuolielimemme ja muut erogeeniset alueet. Sähköllä stimuloiminen voi siis antaa todella hyviä ja pitkiä orgasmeja. Ja laitteiden paras puoli on tietenkin se, että itse voi keskittyä vain nauttimaan matkasta ja antaa koneen hoitaa hommat. Sähköimpulssien tuottamat tuntemukset ovat monien sähköisiä seksileluja kokeilleiden mukaan jo itsessään varsin stimuloivia, riippuen tietenkin sähkövirran voimakkuudesta.

Suuremmilla voimakkuuksilla sähkö on tietenkin kivuliasta, mutta pienellä teholla sähköseksilaitteet sopivat sellaisenaan makuuhuoneleikkeihin, vaikkei sinänsä omaisikaan kokeiluviettiä erilaisiin seksileluihin. Esim. Magic glovesit, suomeksi taikahanskat eli sähköimpulsseja antavat hanskat ovat varsin viaton mutta hauska seksiväline, joka tuottaa varmasti kipinää (älä ota tätä sanaa kirjaimellisesti) esileikkiin.

Sähköseksilelut

Sähköseksileluja on monia erilaisia. On niitä abtronickin näköisiä stimmauslaitteita, joiden kanssa kehoon kiinnitetään elektrodilappuja. Näiden lisäksi on paljon myös sähköleluja, joissa sähkö on yhdistetty esim vibroihin, dildoihin, penisrenkaisiin yms.

Sähköhanskat eli taikahanskat – sähköimpulsseja johtavat hansikkaat

Kuten jo sanottua, sähköhanskat ovat varsin viaton sähköseksiväline, joka sopii kaikille aloittelijoista kokeneille sähköalan seksiveteraaneille. Hansikkaat ovat tarkoitettu hierontaan, ja hieroa voikin käytännössä mitä tahansa kehon osaa päällipuolisesti – sisäiseen käyttöön laitteet eivät ole tarkoitettu. Sähköhanskoissa on mukana kontrolliyksikkö, jonka avulla voi sähköimpulssien voimakkuutta säätää. Entä miltä se sitten tuntuu? Hanskoja kokeilleiden mukaan tunnetta voi kuvailla lähinnä pieneksi nipistykseksi, joka ei kuitenkaan satu, vaan lähinnä tuntuu kutittavalta tuntemukselta. Kontrolliyksikön avulla voidaan säätää näiden nipistysten tehoa ja intervallia, joten näillä voi hoidella niin esileikin aikaiset lämmittelyleikit kuin myös kliimaksin sujuvasti.

TENS sähköimpulssilaite

TENS-laitetta ei alun perin ole kehitetty seksuaalisen nautinnon tuottamiseen, mutta – ihmisen seksivietin tuntien – siinä tuskin meni päivääkään kun TENS:n kyvyt kinkympään lihasstimulaatioon keksittiin. TENS-laite on siis sähköimpulsseja tuottava laite, joka johtaa iholle kiinnitettäviin elektroideihin sähköimpulsseja halutulla teholla, intensiteetillä ja frekvenssillä. Elektrodit siis voidaan kiinnittää esim. lihaksiin, mutta myös vaikkapa peniksen juureen tai välilihan alueelle, mikäli halutaan nimenomaan seksuaalista tyydytystä tuottavaa tunnetta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että elektrodia ei saa asettaa mm. kurkun alueelle sähköimpulssin aiheuttaman potentiaalisen tukehtumisvaaran vuoksi.

Dildot sähköiseen stimulaatioon eli sähködildot

Toisin kuin yllä esitellyt muut sähköseksilelut, sähköisiä impulsseja tuottavat dildot ovat yllätyksettömästi siis tarkoitettu nimenomaan sisäiseen käyttöön, joskin niitä tietenkin halutessaan voi käyttää myös pienten sähkönipistysten antamiseen iholle. Nämä dildot on useimmiten valmistettu ns. lääketieteellisestä alumiinista, ja niitä voi käyttää niin vaginassa kuin myös peräaukossa. Kannattaa muistaa, että alumiininen kuori voidaan sekä lämmittää että kylmentää, joten sillä voidaan tuottaa varsin erilaisia tuntemuksia. Sähködildoissa on yleensä säädöt sekä sähköimpulssien voimakkuudelle nipistyksen intensiteetille, joten niin pientä kiihoketta hakevat vasta-alkajat kuin myös niskuroivaa orjaa käskyttävät pro-dommet voivat käyttää samaa laitetta.

Anustapit jotka antavat sähköimpulsseja

Sähköiset anustapit toimivat tietenkin samalla tavalla kuin yllä esitellyt dildot, erona vain muoto, eli siinä missä dildo on periaatteessa suunniteltu yhdyntää imitoivaan liikkeeseen, anustappi voidaan jättää paikalleen sen muodon ansiosta. Myös anustapeissa, jotka toimivat sähköllä, on säädöt sähköimpulssien frekvenssille ja teholle.

Muista kuitenkin terveysriskit

Kannatta muistaa, että sinun ei tule käyttää sähköseksilaitteita, jos olet esim. raskaana, sinulla on heikko sydän tai jokin muu sisäelin, omaat sydämentahdistimen tai muun vastaavan laitteen tai et muuten luota terveydentilaasi. Suosittelemme, ettet kokeile sähköseksilaitetta ellet sinä ja lääkärisi ole varma siitä, että voit käyttää sellaista riskittömästi.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United