Home » Seksiseuraa » Löydä seuraa ryhmäseksiin helposti

Löydä seuraa ryhmäseksiin helposti

Kuinka löydän seuraa ryhmäseksiin? Mikäli olet miettinyt tätä, et ole todellakaan yksin. Ryhmäseksin harrastaminen kun on yksi tavallisimpia seksuaalisia haluja – joten jos olet seuraa vailla ja tiedät mistä hakea, niin tuskin menee kauaa kun jo löydät etsimäsi.

Asiaan vihkiytyneitä foorumeita ja palveluista on netissä paljon. Seksiseuraa etsiessäsi sinun kannattaa miettiä jo etukäteen, millaista seuraa haet. Esim. moni pariskunta hakee ns. kolmatta pyörää seksileikkeihinsä. Tapauskohtaisesti seksiseuran pitäisi viihdyttää joko toista osapuolta tai vaihtoehtoisesti molempia – nämä on yleensä mainittu jo hakutekstissä, jottei sattuisi hämmentäviä yllätyksiä kesken petipuuhien. Kannattaa myös myös itse olla aktiivinen ja laittaa hakemuksia nettiin, joissa ilmoitat hakevasi toiveesi mukaista seuraa. Tässäkin tapauksessa helpoiten lykästää, mikäli pyydät saada liittyä seksiseuraa etsivän pariskunnan petitouhuihin.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Homo-ryhmäseksiä haetaan taas monesti ad hoc -tyyppisesti, esim niin, että mieshenkilö hakee isompaa laumaa muita homoseksistä kiinnostuneita vaikkapa saunomaan mökilleen. Kannattaa myös muistaa erilaiset swingers- tai parinvaihtojuhlat, joihin silloin tällöin haetaan myös yksinäisiä kävijöitä (tosin yleisimmin sisään pääsevät vain pariskunnat). Kuitenkin juhlissa tarvitaan silloin tällöin ns. varamiehiä, joten hakumaileja vaan menemään, pienellä tuurilla (sekä kivalla ulkonäöllä ja hyvällä hakutekstillä) sinua saattaa lykästää nopeastikin!

Ohjeet ryhmäseksin hakemiseen:

  • Tee itsestäsi hyvä esittely, jossa kerrot minkälaista seuraa haet
  • Oletko valmis seksiin toisen vain molempien sukupuolien kanssa
  • Oletko kiinnostunut erikoisuuksista (BDSM, pissa/kakkaleikit, leikkikalut, cuckold)
  • Strategiset mitat (ikä, paino, karvoitus, mahdollisen peniksen mitta)
  • Älä ikinä unohda omaa valokuvaasi
  • Muista tehdä hyvä ja luotettava vaikutus – ei kukaan halua seksiä epäsiistin ja epäluotettavan henkilön kanssa

Kun muistat nämä ohjeet niin ryhmäseksiseuran löytäminen on helppoa ja nopeaa. Muista myös, että kun pääset mukaan touhuihin ja hoidat hommasi hyvin, on pieni ihme, jollei puhelimesi soi hetken päästä uudestaan. Hyvät kolmannet pyörät ja luotettavat fuck buddyt ovat nimittäin harvassa, joten hoida asiasi kunnolla niin saat todennäköisesti ryhmäseksiseuraa usein ja aina halutessasi.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United