Home » Seksivälineet » Hanki pumpattava Barbara – paras seksinukke esittelyssä

Hanki pumpattava Barbara – paras seksinukke esittelyssä

Tänään tutustumme hiljaiseen rakastajaan – pumpattavaan Barbaraan. Aina ei jaksa vinkua aitoa tavaraa tai lähteä kaupungille pillumielessä metsälle. Pumpattavat Barbarat ovat oiva korvike ujolle, normaali- tai pikkupiliselle himonussijalle. Jos kuitenkin omistat metrisen heijarin, ei tarvitse huolestua. Näitä naisen korvikkeita saa kaikenlaisia.

Saat valita aina nuken ihonvärin mukaan, tai onko nukke blondi vai brunetti. Barbaroita myös valmistetaan kunnon tuherolla, siistiksi ajetulla kiitoradalla tai vaikkapa sileällä ja pehmeällä posliini pillulla.  Myös tissien koon saat itse valita: pidit sitten tajunnan räjäyttävistä moukareista, jotka aiheuttavat mustelmia aktin aikana ympäri naamaa tai pienemmistä sporttisista tisseistä.

Myös eri reikäyhdistelmiä on tarjolla eri mieltymyksen omaaville; pillu ja perse eli niin kutsuttu alatorso ovat varmasti takapillu fanien varma valinta, hieman perinteisimmille herrasmiehille pelkkä pillu ja suu tai vaikkapa kaikki kolme samassa nukessa aina valmiina ottamaan vastaan kiimaista kankea. Nuket ovat materiaaliltaan cyberskiniä joka tuntuu kuin käsittelyssäsi olisi oikea nainen – ilman typeriä rajoituksia minne voi kullilla sohia.

Pumpattavien Barbaroiden kanssa voi skipata yleensä niin puuduttavat esileikit eikä tarvitse saada kumppania oikeaan tunnelmaan. Reipas räkäisy tai kunnon satsi liukkaria riittää saamaan nuken oikeaan tunnelmaan. Hommia saa tehdä juuri niin kauan kuin haluaa, eikä tarvitse selitellä kumppanille lyhyttä kestoa tai puhki jyystämistä. Edes seksinuken puhki nussiminen ei enää haittaa tahtia, sillä pakkauksen mukana tulee paikkaussarja! Ja mikä parasta, hommien jälkeen voi hyvällä omatunnolla kääntää kylkeä ja alkaa nukkumaan tai siirtyä takaisin sohvalle katsomaan urheilua.

Kun hankit pumpattavan Barbaran, hinta ei ole este

Pumpattavan Barbaran hinta ei myöskään tosi jyystäjää haittaa. Oikeastaan seksinuken omistaja voi huoletta kertoa, kuinka paljon vähemmän tarvitsee ostaa talouspaperia ja kuinka sukat on mukavampi vetää jalkaan ilman turhia koppuroita. Myöskin epäilyttävät talouspaperi pallurat loistavat poissaolollaan jos vaikka oikea nainen sattuu nielemän syötin ja saat seuralaisesi maaniteltua residenssiisi. Seksinukkeja löytyy monesta eri hintakategoriasta. Halvimpien Barbaroiden kanssa kannattaa olla varovainen, ettei vittu repeä heti ensimmäisen polkaisun jälkeen tai ”Pamelasi” poskesta lämähdä läpi pääministerisi. Kalliimmat ja kestävämmät cyberskin nuket kestävät kovemmatkin himot ja kuristukset. Pitkäikäisen seksinuken saa tonnilla mutta myös halvemmalla pääsee. Mitä enemmän herkkuja haluat mirkkuusi, sitä enemmän pitää kuvetta kaivaa.

Pumpattavan Barbaran hinta ei missään nimessä saa siis olla este! Huomaat ajan myötä, että aito pumpattava nukke on se paras tapa saada aktista jotain irti. Jos siis meinaat pumpattavaa nukkea hankkia, kannattaa satsata aitouteen, sillä kyseessä on kuitenkin omat panosi. Ethän halua jättää niitä huonon nuken varaan? Seuraavassa osiossa lisää pumpattavan panonuken valinnasta.

Aito Barbara nukke on panomiehen valinta

Barbara nukkeja tulee tosiaan monenlaisina, mutta aito Barbara nukke antaa parhaimmat kyydit autenttisuudellaan. Jos haussa on totaalisen hyvä panonukke, siis ehkä jopa maailman paras seksinukke, kannattaa kääntyä aidon puoleen. Se on kuin aitoa naista panisi, kun pääset aidon Barbaran sisään. Nuket, kuten Nicole Aniston Cyberskin Reality tai vaikkapa Kelly Carmell pumpattava nukke, ovat niin lähellä aitoa, että ainoa erotus oikeasta naisesta on niiden hiljaisuus. Jos siis kaipaat sitä, että partnerisi päästää nautinnon ääniä, voit laittaa taustalle jonkun sopivan liukupätkän soimaan ja alat hoitelemaan omaa aitoa Barbaraa.

Kelly Carmell pumpattava nukke

Kellyn saat kauniisti maalatuilla kasvoilla, jossa hiukset sekä täyteläiset isot tissit kruunaavat koko nuken. Nukella on kolme aukkoa. Vagina ja anus ovat tarpeeksi tiukat. Kellyn saa valmiiksi kontillaan. Kelly Carmell on hyvä perusnukke, ehkä paras nukke kun etsit lompakolle sopivaa aidonoloista pumpattavaa nukkea.

Nicole Aniston Cyberskin Reality

Nicole Aniston Cyberskin Reality on ehkä realistisin nukke, mitä maa päällään kantaa. Sen lisäksi että nukke on Playmate Nicole Anistonin vartalon mukaan tehty, sillä on myös kaikki kolme reikää täytettävänä. Nicole Aniston on todellinen ”real sex doll”, sillä se värisee ja lämpenee, kun käytät sitä. Kuinka siistiä! Nicole on vedenkestävä mutta kannattaa silti välttää kylpykäyttöä. Nicole Aniston Cyberskin Reality lämpenee 10 minuutissa ihmisen ruumiinlämpöiseksi. Sisältä parasta A-luokkaa, IsoFoam-vaahtomuovilla täytetty, aidon tuntuinen panonukke. Pumpattavien Barbarojen Rolls-Royce.

Nicolella on Cyberskin anus, jota tekee mieli painaa aamuin illoin. Cyberskin anus on siitä hyvä, että se on tiukkuudellaan ja hyvällä materiaalillaan todella aidon tuntuinen. Cyberskin anus ei ole mitään rakettitiedettä hienosta nimestään huolimatta, vaan aidon tuntuista persepanoa mukaileva anusaukko. Pumpattava Barbara kannattaa siis ottaa Nicolena, mikäli budjetti vaan riittää, ihan vaan Cyberskin anus yksissään on suurin syy tähän. Toki myös muu autenttisuus tekee ostopäätöksestä helpon.

Täytyy myöntää:

Ei ole aidon pumpattavan nuken voittanutta, kokemus on todella todenmukainen!

Pumpattava Pamela kokemuksia – seksinuket kannattaa säilyttää hyvin

Pumpattava Pamela on todella kaunis kasvoinen pumpattava nukke, jota saa edullisesti netistä. Sillä on upottava suu sekä todella hyvä anus. Sen pillukin on ihan hyvää luokkaa. Mikä parasta, pumpattava Pamela on aivan kuin Baywatch-tähti konsanaan, eli aidon Pamelan näköinen. Pumpattava Pamela kokemuksia kun mietin, niin täytyy sanoa, että kyseessä on todella ”bang for buck” pumpattava nukke. Sen hinta-laatusuhde on törkeän hyvää luokkaa. Toki silti jos haluat nostaa panojesi tasoa, kannattaa satsata aitoon nukkeen. Pumpattava Pamela on kuitenkin hyvä aloittelijan seksinukke, jolla on isot tissit ja jota on kiva jyystää – siitä voi sitten päivittää ajan myötä parempaan.

Seksinuket, joilla on isot tissit, ovat yleensä parhaimpia realistisen kokemuksen vuoksi. Varsinkin jos pumpattava Pamela on ns. aito nukke. Silloin isojen tissien hyväily tuo kokemukseen autenttisuutta. Aito Barbara tai aito Pamela tuo aktiin toki muutakin hyvää, aidon tuntuiset reiät esimerkiksi. Tosiaan, kokemuksesta voin kertoa, että aito pumpattava nukke, kuten Nicole Aniston Cyberskin Reality vaikkapa, kannattaa vedenpitävyydestään huolimatta jättää pois kylppäristä sillä sen värinätoiminto voi vaurioitua jos vettä kuitenkin pääsee sisälle. Älä siis anna kyytiä pumpattavalle Pamelalle kylvyssä tai suihkussa, uima-altaasta puhumattakaan.

Seksinuket kannattaa säilyttää hyvin, sillä ne kuluvat käytössä aika lailla. Toki jos sinulla on aito seksinukke, kovaa käyttöä voi tehdä paljon. Kun kuitenkin laitat pumpattavan Barbaran syrjään, siivoa nukkea eritteistä ja laita se siististi paikoilleen. Päästä välillä ilmat vaikka pois. Cyberskin Reality nukke etenkin kannattaa pitää hyvin kuosissa, että autenttinen kokemus säilyy, eikä Cyberskin anus repeä vaikka kesken hurjimman aktin.

Olipa sinulla sitten brunetti pumpattava nukke tai blondi pumpattava Pamela, kaikki nuket tarvitsevat huolenpitoa. Niin halvat kuin kalliimmatkin. Isot tissit omaavat pumpattavat nuket kannattaa laittaa suojaan, jotta isot tissit eivät pääse kärsimään vaikkapa lemmikkieläimen järsinnästä. Sinä saat toki niitä imeskellä, se jos jokin tekee gutaa kun pääsee isot tissit pumpattavan Pamelan tai Barbaran päältä lipomaan silloin tällöin kesken session. Tähän tarkoitukseen tietenkin edellä mainitut aidonoloiset nuket ovat parhaimpia: Kelly Carmell pumpattava nukke tai Nicole Aniston Cyberskin Reality tai joku muu vastaavat, jossa anus ja pimppi sekä ennen kaikkea isot tissit pääsevät oikeuksiinsa.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United