Home » BDSM » Pissaleikit – haluatko kokeilla kultaista suihkua?

Pissaleikit – haluatko kokeilla kultaista suihkua?

Pissaleikit eli kultainen suihku on sukupuoleen katsomatta monen ihmisen salainen halu, joka usein luonnehditaan tabuksi. Pissaleikit – tai siitä nautinnon saaminen – voidaan periaatteessa jakaa neljään ryhmään:

  1. Henkilö nauttii toisen henkilön päällee pissaamisesta
  2. Henkilö nauttii toisen pissasuihkun alla olemisesta tai pissan juomisesta
  3. Henkilö nauttii kun joku katselee hänen pissaamistaan
  4. Henkilö nauttii toisen pissaamisen katselusta

Kuten sanottua, kultainen suihku on länsimaisessa seksikulttuurissa yksi suurimpia tabuja kakkaleikkien ohella, mutta esimerkiksi BDSM-piireissä sitä harrastetaan erittäin paljon. Tällöin kyseessä on alistamiseen ja alistumiseen sekä nöyryyttämiseen liittyvä akti. Täytyy kuitenkin muistaa, että monesti kultaiseen suihkuun ei sinänsä liity alistamisen aspektia lainkaan, vaan itse teko – ja virtsa – ovat ne asiat, jotka pissaleikissä kiihottavat.

Miten saada kultainen suihku?

Selvää siis on, että kultaisten suihkujen harrastaminen ei ole seksihaluna aivan tavallisimmasta päästä, mutta se ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö siitä kiinnostuneita olisi. Pissaleikkejä kannattaakin metsästää esim. erilaisista netin seuralais- ja seksinhakupalveluista, joissa samanhenkistä seuraa on paljon – ja he uskaltavat kertoa halunsa jo heti alussa, joten et tuhlaa aikaasi turhaan.

Tietoa pissaleikeistä

Pissaleikit ovat kaikesta huolimatta varsin turvallinen seksin muoto. Virtsarakosta tullessaan virtsa on steriiliä, mutta pitää tietenkin muistaa, että mahdolliset henkilön lääkitykset voivat merkitä sitä, että osa lääkeaineesta ajatuu pois kehosta virtsan mukana. Myös mahdolliset sukuelimissä olevat epäpuhtaudet ja taudit voivat periaatteessa tarttua virtsan mukaan.

Pissan juonti – voiko virtsaa juoda?

Virtsaa voi juoda, mutta sitä ei suositella juotavaksi kuin pieniä määriä kerralla, sillä virtsa sisältää paljon kehon omia kuona-aineita ja suoloja, jotka eivät ole pitemmän päälle terveellisiä keholle. Moni myös vierastaa virtsan väkevää makua, joten mikäli vain mahdollista, kannattaa pissaavan osapuolen juoda paljon nesteitä ennen pissaleikin alkamista. Tietenkin, jos kyseessä on BDSM-sessio, voi virtsa olla vaikka väkevää aamuvirtsaa, jolloin alistuvan osapuolen tuska voidaan ikävän nautinnollisesti maksimoida.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United