Home » Seksiseuraa » Parinvaihto virkistää sinua ja partneriasi

Parinvaihto virkistää sinua ja partneriasi

Parinvaihto toimii tavallisimmillaan niin, että joko etsitään toinen, saman henkinen pariskunta tai hakeudutaan ns. swingers-bileisiin, joihin saavutaan pariskunnittain, mutta seksiä harrastetaan kenen tahansa kävijän kanssa – vaikka samaa sukupuolta olevan, ”jos se sopii sinun pirtaan”, kuten eräässä laulussa lauletaan.

Parinvaihdossa tärkeää on tietenkin pariskunnan keskinäinen luottamus ja tasa-arvoisuus. Moni suin päin parinvaihtoa testannut pari on kuin huomaamattaan joutunut keskelle pientä kolmiodraamaa, kun toista osapuolta onkin alkanut kalvaa kateus toisen seksikumppanista. Tämän vuoksi siis swingers-tyyppistä ajanviettoa pohtivien parien kannattaakin puhua asiat selväksi jo ennalta: miten seksi vieraan kanssa vaikuttaa parisuhteeseen ja miten totutella ajatukseen, että joku toinen on jakanut kumppanisi kanssa sängyn?

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Mistä löytää hyvät parinvaihtobileet? Suomessa on useita foorumeita ja sivustoja, joissa haetaan seuraa bileisiin. Suurin osa hauista kohdistuu nimenomaan pariskuntaan tai yksinäisiin naisiin – yksin tulevia miehiä haetaan sattuneesta syystä vähemmän, heitä kun yleensä löytyisi pilvin pimein, mutta halukkaita naisia sitä vastoin on hyvin paljon vähemmän. Monet bileistä on myös teemoitettu, saattaa esim. olla naamiaisbileitä, joissa hommat hoidetaan täysin anonyymisti. Myös BDSM-tyyliset juhlat ovat normaaleja. Tuolloin pariskuntien seassa voi pyöriä vapaaehtoisia subeja eli ”orjia”, jotka voivat toimia muiden vieraiden palvelijoina – ja usein myös vaikkapa sylkykuppeina tai pisuaareina! Sanomattakin siis on selvää, että etsimällä kinkympikin pariskunta löytää omanlaisensa swingers-bileet, mutta ”vaniljaakin” etsiville luonnollisesti löytyy omia juhlia.

”Vapaa kuin lintunen taivaan, on parinvaihtaja ainiaan”

Parinvaihtoa harrastaessa elämä muuttaa suuntaan perustavanlaatuisesti. Se on portti kohti autuaampaa elämää. Parinvaihtoa kokeilleet lähestulkoon aina kehuvat sen vapauttavaa tunnetta. Parinvaihdosta tuleva vapauden tunne antaa todella hyvät sävärit, puhumattakaan siitä hetkestä kun pääset astumaan kaverin vaimoa tai tuntematon mies antaa naisellesi keppiä nautinnollisesti. Samaa ovat kertoneet myös useat parinvaihtoa harrastaneet naiset, että kaverin muna on lupaus kivasta seikkailusta, tai kun tuntematon mies ottaa sinua alkukantaisella voimalla kainostelematta, voit kokea vapauden tunteen. Henkiset kahleethan siinä irtoavat, kun voit olla varauksetta ja estoitta jotain ihan muuta kuin mihin puolisosi kanssa olette vuosikaudet tottuneet. Toki parinvaihto ei sovi kaikille, mutta hyvillä pelisäännöillä kokemus yleensä puhuttelee kaikkia osapuolia positiivisesti. Kannattaa heti alussa sopia säännöistä.

Parinvaihtoa tehdessä kannattaa tosiaan pelisäännöt laatia heti alussa ja tehdä ne kunnolla selviksi kaikille osapuolille. Näin homma säilyy mielekkäänä ja ennen kaikkea luottamus pysyy koko session ajan. Kannattaa muistaa, että olet vain maksimissaankin 1/4 koko touhua, myös muiden tunteet ovat läsnä. Parinvaihto kannattaa toteuttaa nämä säännöt muistaen:

  • Minkälaista seksiä voidaan harrastaa?
  • Ollaanko ryhmässä vai kahdestaan?
  • Tykkääkö joku osapuoli vain katsoa?
  • Mikä on liian rajua, mikä ei?
  • Mennäänkö heti asiaan?
  • Mitä sitten kun parinvaihtosessio on päättynyt, keskustellaanko asiasta vai mennäänkö pois tilanteesta mahdollisimman pian?

Parinvaihdossa sääntöjen sopiminen on avainasemassa hyvän kokemuksen tuojana. Sen avulla parinvaihto on miellyttävää kaikille ja mahdollisuudet toistuvaan parinvaihtoon ovat paremmat.

Swingers-juhlat kannattaa myös järjestää huolellisesti puitteiden osalta. Laittakaa pöytä koreaksi ja tarpeen vaatiessa myös alkoholia tarjolle turhia nuukailematta. Hyvä tarjoilu pitää porukan vapautuneempana ja estotkin lähtevät paremmin. Toki alkoholin kanssa ei kannata liioitella mutta pieni määrä saa jengin rentoutumaan. Parinvaihto onnistuu rennommassa tunnelmassa. Mitäpä olisivat swingers-juhlat ilman alkoholia?

Tutustu rauhassa alan parhaimpiin sivustoihin, niihin jotka tietävät miten parinvaihto parhaiten ja helpoiten onnistuu. Sen jälkeen käy rauhassa partnerisi kanssa läpi ehdokkaita ja ilmoituksia. Edetkää rauhassa, varmistakaa pelisäännöt, tehkää asiat niin että kaikilla on mukavaa. Näin syntyy onnistunut parinvaihto, jonka pariin on helppo palata myös jatkossa.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United