Home » Gay » Pari etsii miestä – Näin löydät luotettavan seksikumppanin

Pari etsii miestä – Näin löydät luotettavan seksikumppanin

Monen parin yhteinen seksiunelma on ottaa kolmas osapuoli mukaan kimppaan. Onkin varsin tavallista, että pari etsii miestä ryydittämään yhteisiä sänkyhetkiä.

Tutkimusten mukaan ”pari etsii miestä” -hakuja on laidasta laitaan: monissa tapauksissa pariskunnan mies haluaa katsella kun vieras mies harrastaa seksiä naisen kanssa, mutta hyvin paljon on myös niitä toiveita, joissa nainen haluaa, että kaksi miestä nussii häntä samaan aikaan.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Monet naiset fantasioivat seksistä kahden miehen kanssa

Tämä on etenkin naisten unelma, ja tutkimusten mukaan moni nainen haaveileekin samanaikaisesta seksistä kahden miehen kanssa – eli kaksi miestä samaan aikaan eri rei’issä. Tottakai myös homopariskunnilla on samanlaisia mieltymyksiä kolmanteen osapuoleen.

Myös miestä voi samalla tavalla kiinnostaa seksi kolmestaan. Jos parisuhteen mies on bi-henkinen, niin se kannattaa luonnollisesti kertoa jo hakuilmoituksessa. Ei ole nimittäin yhtään kivaa, jos vieraaseen kotiin saapunut mies kokee seksuaaliset lähentelyt toisen miehen toimesta pelottaviksi tai ahdistaviksi. Näin tehden menetätte vain seksikumppanin.

Pari etsii naista seksiin kolmen kimppaan ryhmäseksiin

Useimmat miehet haaveilevat seksistä kahden naisen kanssa

On myös todella yleistä, että pari etsii naista kolmen kimppaan. Tämä on useimpien miesten ykkösfantasia: kolmen kimppa kahden naisen kanssa. Myös monet naiset nauttivat ajatuksesta, koska naisilla on miehiä useammin bi-henkisyyttä.

Miten löytää mies yhteisiin seksileikkeihin?

  1. Rekisteröidy johonkin netin seksinhakupalveluista. Kokemuksesta voimme sanoa, että kannattaa tehdä tunnarit ainakin kahteen paikkaan, jotta se paras ja sopivin tyyppi varmasti löydetään. Kun sinulla on kaksi palvelua käytössäsi, et myöskään tuhlaa turhaan aikaasi vaan löydät sopivan todennäköisesti jo varsin nopeasti.
  2. Tehkää itsestänne hyvä esittely, jossa kerrotte itsestänne, toiveistanne ja seksielämästänne – sekä tietenkin siitä, millaista seksiä haluatte. On ihan eri asia hakea tyyppiä, joka harrastaa seksiä pariskunnan miehen katsellessa kuin miestä, joka tykkää nussia samaan aikaan naista toisen miehen kanssa. Tehkää siis heti selväksi, mitä etsitte. Tärkeä asia mitä ei voida tarpeeksi alleviivata on hyvät valokuvat! Ei siis mitään hämärässä otettuja räpsyjä vaan kiva kuva teistä molemmista. Uskokaa tai älkää, hyvällä ja edustavalla kuvalla – olipa se miten tavallinen tahansa – olette jo paremmissa asemissa kuin 90% muista, niin harvinaista hyvän kuvan lähettäminen on suomalaisille.
  3. Olkaa aktiivisia! Muistakaa, että seuraa saa vain, kun sitä oikeasti hakee. Pidä yhteyksiä yllä. Avaa keskusteluja. Tärkeää on, että molemmat osapuolet ovat mukana keskustelussa ja seksiseuran haussa. Ette anna itsestänne luotettavaa kuvaa, jos vain toinen on koko ajan mukana. Tällöin voi vastapuolella herätä kysymys, että oletteko tosissanne tai onko kyseessä vain huijausyritys.

Monesti pari etsii miestä myös muuhun yhdessäoloon

Usein ei kolmatta pyörää haeta vain sänkypuuhiin, vaan kyseessä voi olla myös tarve saada seuraa muuhunkin kivaan. Esim. lomaseuran haku (jossa siis mukana nämä makuukammarin puolella saatavat edut) on aivan normaali juttu. Ja tällöin siis lomalla myös oikeasti lomaillaan ja rentoudutaan myös vaatteet päällä, eikä loma suinkaan ole silkkaa naimista. Tämäntyyppisestä hausta voivat monesti alkaa myös pitkät ystävyyssuhteet – ei ole ollenkaan tavatonta että lomailun aikana tutustutaan tarkemmin ja aletaan viettää aikaa muutenkin yhdessä, onhan seura monesti hyvinkin samanhenkistä.

Mies ryydittää monesti parin hiipunutta seksielämää

Joskus pariskunnan miehellä voi olla myös terveydellisiä ongelmia, jotka estävät ns. aviovelvollisuuksien hoidon täysipainoisesti. Näin kolmas osapuoli voi olla myös parisuhteen vähäistä seksielämää korjaava osa.

Haussa tummaihoinen mies

Ei ole lainkaan tavatonta, että naisen toiveena olisi tummaihoinen mies. Monesti myös mies fantasioi katselevansa, kun vaimoa tai tyttöystävää pannaan oikein kunnolla mustan, ison peniksen omaavan miehen toimesta.

Homopari etsii miestä

Myös homoparit etsivät monesti kolmatta osapuolta. Syy voi olla siinä, että parisuhteen molemmat osapuolet voivat olla esim. top- tai bottom- henkisiä, joten parisuhteeseen kaivataan sitä toista seksityyliä preferoiva henkilö. Ja tottakai seksi nyt vaan sattuu olemaan jännittävää ja pirun nautittavaa kolmestaan, joten panoseuran hakeminen pariskunnan toimesta ei ole mikään ihme juttu.

Kolmas pyörä – harrasta seksiä kolmen kimpassa

Oletko unelmoinut joskus kolmen kimpasta, eli seksisessiosta kahden muun henkilön kanssa? Kolmen kimppa on varmasti tavallisimpia ihmisen seksifantasioita – kukapa mies ei olisi joskus unelmoinut panevansa kahden naisen kanssa – tai vaihtoehtoisesti panevansa kaverin kanssa samaan aikaan naista. Tietenkin myös kolmen kimppa samaa sukupuolta olevien kesken on aivan sallittua – nautintoon johtaa monta tietä!

Olisiko minusta kolmanneksi pyöräksi?

Ensimmäiseksi sinun kannattaa tehdä itsellesi selväksi, mitä haet. Haittaako sinua esimerkiksi nähdä toisen miehen jäykistynyt penis tai kuvottaako sinua ajatus tuplapenetraatiosta, kun toisen kundin kivekset hinkkaavat omiasi? Mikäli on näin, niin suosittelemme pitäytymään ns. MFF-kimpassa (male-female-female)eli kahden naisen ja yhden miehen ryhmässä. MMF (male-male-female) taas on termi kahden miehen ja yhden naisen kimpalle.

Haluatko kolmen kimppaan? Seuraa näitä ohjeita!

Helpoin tapa päästä kolmen kimppaan on varmasti päätyä yhteen ryhmäseksiä haluavan pariskunnan kanssa – tai vaihtoehtoisesti, mikäli itse olet parisuhteessa, kannattaa puolisollesi ehdottaa kolmannen pyörän mukaantuloa. Todennäköisesti partnerisi on jo salaa itsekin unelmoinut tällaisesta, mutta tietenkin asiaa kannattaa tiedustella ensin varovasti. Sen sijaan kolmanneksi pyöräksi sujahtaminen on hieman helpompaa, sillä seuraa hakevia pariskuntia on paljon. Tee itsestäsi lyhyt, nettiin eri foorumeille ja seksiseuraa tarjoaville saiteille laitettava esittely, jossa kerrot seksuaalisista mieltymyksistäsi, harrastuksistasi, mitoistasi (ainakin pituus, paino ja peniksen mitta) sekä ikäsi. Muista AINA laittaa mukaan myös kuva, sillä sen perusteellahan valinta pitkälti lopulta tehdään. Välttämättä sinun ei kannata laittaa vessan peilin kautta otettua huonolaatuista kuvaa, jossa esittelet jäykistynyttä siitintäsi typerä virne kasvoillasi. Ota mieluummin hyvä, mietitty, sensuelli ja hieman mielikuvitukselle tilaa jättävä kuva – toisin sanoen tarjoa siis laatua jo heti ensi metreiltä, niin on paljon todennäköisempää, että kolmen kimppaan valitaan kolmanneksi pyöräksi JUURI SINÄ! Onnea matkaan ja hei – muista aina turvaseksi!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United