Home » Panoseuraa netistä helposti näillä ohjeilla

Panoseuraa netistä helposti näillä ohjeilla

Löydä itsellesi panoseuraa netistä ilmaiseksi

Etsitkö panoseuraa? Tsekkaa ainakin nämä sivustot >>>

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

sexpartner-logo

SexPartner.fi

SexPartner.fi on kaikkien tuntema suuri suomalainen seksideittisivusto, jolla on useita tuhansia aktiivisia käyttäjiä. SexPartner on todella suosittu ja sieltä löytyykin panoseuraa joka lähtöön: nuoria, vanhoja, sinkkuja, varattuja you name it! Mikäli teet tilin vain yhdelle seksideittisivutolle (mitä emme tietenkään suosittele), on se järkevintä tehdä juuri sexpartneriin, koska siellä on jokaisella tarjolla sopivaa seuraa.

Tee ilmainen tili SexPartneriin

Hyödyt
 • Suuri, suosittu ja suomalainen seksisivusto jo monien vuosien ajan
 • Tilin luominen sivustolle on ilmaista, eikä velvoita mihinkään
 • Tarjolla on aivan kaikenlaista panoseuraa kaikille
Haitat
 • Valtava valinnanvara voi aluksi kauhistuttaa
 • Tarjolla paljon myös rajumpaa panoseuraa, joten ei välttämättä sovi kaikkein konservatiivisimmille

Mistä löydän itselleni panoseuraa?

Panoseuraa saa netistä helposti, mutta myös muualtakin, jos vaan jaksat olla pitkäjänteinen ja sinnikäs. Ja ennen kaikkea riittävän uskalias, etkä omaa liian ronkelia asennetta. Listasimme tänne ohjeet siitä, miten löytää panoseuraa netistä tai ihan vaikka kaupan kassalta. Panoseuran hankkiminen on taitolaji, joka vaatii harjoittelua ja perehtymistä, ei muuta kuin lukemaan näitä vinkkejä ja opiskelun kautta harjoittelemaan käytäntöä. Ja jos et yleisillä paikoilla panoseuraa saa, muista pysyä netin äärellä ja klikata itsesi kohti helppoa panoseuraa.

Panoseuraa on nykyään tarjolla miltei joka paikassa

Jos panoseuraa sai joskus ennen, sulkeutuneen Suomen aikoihin etsiä todella kauan ja harkiten, on sen löytäminen nykyään huomattavasti helpompaa. Panoseuraan törmäät totta kai baareissa ja vaikkapa pilkun jälkeen ihan kadullakin, mutta lisäksi myös kirjastot tai kahvilat ovat nykyään paljon varteen otettavampia paikkoja tavata seksiseuraa, kuin mitä ne olivat joskus Kekkosen aikaan. Nykyään voit huoletta lähestyä ihmisiä julkisilla paikoilla muunkin kuin viinan voimalla, toki suora ehdottelu kannattaa jättää ehkä ensimmäisistä kontakteista pois. Panoseuraa saa parhaiten tietysti netistä, sitä faktaa ei kannata unohtaa. Panoseuran löytäminen on vieläpä kaikkein helpointa netistä. Internet on paikka, jossa parilla klikkauksella olet jo viittä vaille sopimassa senssit seuraavan salarakkaan kanssa. Ja voit solmia niitä useampia kerralla. Valintaa helpottaa vieläpä se, että netissä näet kuvallisia ilmoituksia ja seuranhakupyyntöjä eli ei tarvitse sokkona valita. Jos ennen mentiin sokkotreffeille naapurin Irman tuttavan kanssa, joka paljastuikin Notre Damen kellonsoittajaksi sitten paikan päällä, nykyään voit valita parhaat päältä heti alkumetreillä. Kuin panoseuran Tinder, yhdellä pyyhkäisyllä pois mielestä ja kohti seuraavaa kohdetta! Ei tarvitse enää todeta sitä kuuluisaa litanjaa: ”Takaa kuin Marilyn Monroe, edestä kuin Esa Pakarinen…” Netti on siis ylivoimaisesti paras tapa löytää panoseuraa, mutta mikäli haluat lähteä saalistusreissulle julkisiin tiloihin, tässä muutama vinkki:

 • Kirjastossa saatat törmätä estottomiin naisiin sekä miehiin. Monesti ne jotka näyttävät kaikkein puhtoisimmilta lukutoukilta, kätkevät sisälleen armottoman panotytön tai -pojan. Varsinaisen tuhmuuden perikuvan.
 • Baarissa kannattaa tunnustella ensin potentiaaliset panokaverit, ota rauhassa kontaktia silmäpelin muodossa kauempaa ja lähesty sitten sitä, joka antaa silmää eniten takaisin ja totta kai muutoinkin mätsää juuri sinun tarpeitasi. Muista, baarissa voit ehdotella hieman suoremminkin panoja.
 • Kahvilassa kannattaa olla varovainen, sillä yksin istuva daami tai jätkä saattaa odottaa omaa deittiään. Tarkkaile siis hetken tilannetta ja lähesty vasta sitten. Kahvilassa huomaat kyllä kiinnostuneet nopeasti, sillä usein siellä on tapana vältellä katseita. Jos siis saat katsekontaktia kiinnostavan näköiseen ehdokkaaseen, lähesty rohkeasti, mutta älä liian suoraan.
 • Miesten iskeminen naisten toimesta on aina helpompaa, koska miehillä on valmius lähteä panoon yleensä suuri. Jos olet siis nainen panon tarpeessa, voit periaatteessa lähestyä kiinnostavan näköistä miestä koska tahansa. Mies on kuin aina valmis Harvia-kiuas, heität vaan vähän löylyä messiin ehdottelun muodossa, niin äkkiä se oletkin sinä joka saa löylyä hyvällä tavalla.
 • Panoseuraa voit hakea myös yleisistä tapahtumista, kuten urheilutapahtumista, taidenäyttelyistä tai lasten harrastusten parista. Esim. lasten vanhempainyhdistykset tai harrastusten tapahtumat ovat hyviä paikkoja törmätä puutteessa eläviin yh-mutseihin tai eronneisiin isiin. Kunhan vain käytät tahdikkuutta ja pokaat niin, ettei muksut näe. HUOM! Lasten harrastusten parissa vanhemmat saavat yleensä rauhassa tutustua kulisseissa.

Helpot ohjeet panoseuran hankkimiseen

Näillä helpoilla konsteilla parannat mahdollisuuksiasi moninkertaisesti. Tutkimukset ovat osoittaneet, että seuraavat asiat parantavat seksin saamisen todennäköisyyttä jopa yli 2000%. Sinun kannattaa lukea nämä ohjeet ja noudattaa niitä, niin saatat nopeuttaa panoseuran saamista jopa useilla viikoilla.

 1. Lisää profiilikuva itsestäsi. Useat seksideittisivustot ovat tutkimuksissaan esittäneet seuraavan faktan: profiilikuvalliset käyttäjät saavat itselleen seuraa noin 10-15 kertaa nopeammin kuin ne, joilla ei lainkaan ole profiilikuvaa. Profiilikuvan kanssa ei kannata turhia jännittää: jo sen pelkkä olemassa olo parantaa mahdollisuuksiasi selvästi – oli se millainen tahansa.
 2. Kirjoita itsestäsi kunnon esittely profiiliisi. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun mies etsii itselleen naisseuraa, koska naiset kiinnittävät erityisen paljon huomiota profiilin kuvaustekstiin. Miehet katsovat pääasiassa naisten kuvia ja videoita, joiden avulla päättävät, että ketä lähtevät lähestymään viesteillä. Mutta naiset lukevat tarkkaan profiilikuvaukset, joskin kiinnittävät jonkin verran huomiota myös profiilikuviin. Tämän takia kannattaa hieman panostaa oman esittelytekstin kirjoittamiseen. Emmekä tarkoita, että sitä pitäisi hioa päiväkaupalla, vaan 10-15 minuutissa saa jo erinomaisen aikaan. Muista myös se, että voit aina palata muutamaan omaa esittelytekstiäsi, jos ensimmäisellä kerralla homma ei toimi halutulla tavalla.
 3. Lähetä ensimmäinen viesti oikein. Kun lähestyt toista seksisivuston käyttäjää, sinun kannattaa hieman miettiä lähestymistapaasi. Useimmat miehet luottavat matematiikan voimaan ja lähettävät saman copy pastetun viestin kaikille paikkakunnan 18-50 vuotiaille naisille. Tämä ei välttämättä ole kaikkein paras tapa (joskin varmasti kokeilemisen arvoinen, jos haluat saada elämääsi todellista seikkailua). Me suosittelemme kohderyhmän filtteröimistä mahdollisimman tarkkaan ja panostamista laatuun omissa viesteissä. Tärkeintä ensimmäisessä viestissä on se, että se ei näytä copypastetulta, vaan huomioit vastaanottajan siinä edes jollain tavalla. Kun nainen kokee sinun olevan todella kiinnostunut juuri hänestä on sakset jo puoliksi auki.

Löydä panoseuraa baarin jälkeen

Kävikö paska tuuri, eikä seuralaista löytynyt baarikeikalta? Ei hätää, sillä voit helposti hankkia itsellesi panokaverin vielä aamun pikkutunneilla. Sinä et nähkääs ole yksin. Useimmat sinkkunaiset keskittyvät baarissa seurustelemaan tyttökavereidensa kanssa ja välttelemään miesten iskuyrityksiä, mutta sitten kotona vaipuvat epätoivoon ja kyselevät itseltään, että miksi jäävät aina yksin. Tässä on loistava paikka sinun iskeä! Laita mato koukkuun heti baarista kotiutumisen jälkeen ja saatat harrastaa seuraavana aamuna krapulaisena seksiä uuden tuttavuuden kanssa. Tiesitkö muuten, että alkoholin palaessa ja poistuessa kehosta hormoonit alkavat hyrrätä kehossa ja tämän takia himot heräävät usein krapulassa. Muista tämä todistetusti tutkittu fakta ja etsi itsellesi panoseuraa lauantai- tai sunnuntaiaamuisin. Silloin paikkakuntasi kuumat ja vanhalta viinalta haisevat naiset ovat kaikkein valmiimpia antautumaan sinun käsittelyllesi.

Onko panoseuran etsiminen turvallista? Voinko jäädä kiinni puolisolle tai tutuille?

Netin seksideittipalvelut ottavat erittäin hyvin tämän huomioon. SexPartner suosittelee laittamaan profiilikuvaksi kuvan, jossa ei näy edes naamaa ja Victoria Milan -seksisivustolla on erikseen rakennettu ominaisuus, jolla pystyy täydellisesti blurraamaan naaman kuvista automaattisesti. Myöskään sinun oikeat tiedot eivät näy toisille käyttäjille. Nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ovat täysin salassa muilta käyttäjiltä. Itse asiassa SexPartneriin et joudu missään vaiheessa edes lisäämään omaa osoitettasi, vaan ainoastaan postinumeron. Muut käyttäjät näkevät sinusta siis vain valitsemasi käyttäjänimen, profiilikuvauksen ja – kuvan. On myös hyvä ymmärtää se, että jos joku tuttusi bongaa sinut sivustolla, niin mitä hän tällä tiedolla edes tekee? Jos hän menee lavertelemaan asiasta, käy heti selväksi, että myös hän on seksisivuston käyttäjä. Ei kukaan ole niin tyhmä, että tekisi tämän virheen ja lavertelisi asiasta. Totuus on se, että suurin osa ihmisistä, jotka ”jäävät kiinni seksideittailusta”, ovat siitä erikseen itse kertoneet. Kysymys on käytännössä aina inhimillisestä virheestä: selain on jäänyt auki yleiselle tietokoneelle tai sitten joku yllättää sinut koneella niin, ettet itse sitä huomaa. Tai sitten vahingossa lipsautat sen jossain keskustelussa tai humalan takia tai jossain harvoissa tapauksissa saattaa asia ottaa omantuntosi päälle niin paljon, että haluat siitä kertoa muille. Kysymys ei juuri ikinä ole siitä, että sivuston takia jäisit kiinni, vaan kysymys on siitä että kämmäilet kännissä tai tulet katumapäälle ja kerrot asiasta suoraan itse. Sinun kannattaakin miettiä hetki, että kuinka paljon haluat löytää panoseuraa. Oletko sellainen ihminen, joka puhuu suun puhtaaksi kännissä? Ja onko paljastumisella sinulle edes väliä? Useimmat seksideittailijat ovat täysin sujut itsensä kanssa ja heillä ei ole mitään paljastumisen pelkoa.

Kaikki eivät todellakaan löydä panoseuraa netistä

Ei se aina ole niin helppoa. Netistähän saa noin yleisesti parilla klikkauksella vaikka mitä kivaa. Tavaroita kotiin kannettuna. Musiikkia, leffoja ja pornoa suoratoistona. Panoseuraa. Vai saako? Saa toki, mutta kuten sanotaan niin, ”kaikki saa, kaikilta saa, mutta kaikki eivät saa kaikilta”. Toisin sanoen siis panoseuran hankkiminen ei välttämättä olekaan kaikille niin helppoa kuin bestsellerin tilaaminen Amazonista. Vaikka mitä tekisi niin virtuaalisissa seuranhakupalveluissa ei tunnu irtoavan. ”Eihän vika minussa ole vaan niissä muissa”, moni tuntuu ajattelevan. Ja toistavat samat vanhat virheensä. Ja epäonnistuvat taas. Muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen sitten lopettavat koko homman ja alkavat vakuuttaa itselleen, ettei kukaan muukaan oikeasti ole onnistunut. Kuinka väärässä he ovatkaan. Olemme listanneet alle muutaman pääsyyn, joiden takia moni epäonnistuu panoseuran hankkimisesta netissä.

Väärien panoseuranhakupalveluiden käyttö

Seksiseuranhakusaitteja on vaikka millä mitalla, mutta valitsemalla huonosti ainoa asia minkä saat on mailiosoitteesi spämmilistoille ja pahan mielen. Hälytyskellosi pitäisi soida esimerkiksi, jos rekkauduttuasi palveluun erittäin ulkomaisen näköiset, SexyKittenAnal2453 – nimiset naiset mukamas päivystävät vain parin kilometrin päässä asuinpaikastasi. Tai jos joku lähestyy heti sinua varsin geneerisellä – ja englanniksi kirjoitetulla chatviestillä. Klikkaa itsesi hemmettin äläkä tuhlaa aikaasi. Varmaa on, että saitin ainoa himokas henkilö on albanialainen, luottokorttisi numeroa kyttäävä webmaster.

Huonot esittelytekstit pilaavat helposti panoseuran saannin

Kun olet löytänyt hyvän panoseuraa välittävän saitin niin älä ihmeessä kuvittele, että parin rivin esittelyteksti tyyliin ”M41 etsii panoseuraa Mikkelistä. Olen alikersantti ja isomunainen ja tykkään nuolla pillua takaapäin” riittäisi. Päinvastoin. Edellinen lause on paitsi helvetin huono, niin kieliopiltaan parempi kuin 90% vastaavista, aidoista seuranhakuteksteistä. Muista siis käyttää aikaa ja vaikkapa kotus.fi -palvelua hyvän ja kieliopillisesti moitteettoman tekstin kirjoittamiseen. Esitely on sinun iskuspiikkisi, jonka tehtävä on iskeä panohalujesi kohde. Älä siis mene siitä mistä aita on matalin, mutta älä myöskään kuvittele olevasi suuri runoilija. Tee hyvä teksti, jossa annat luotettavan ja hauskan kuvan itsestäsi. Anna vaikutelma, että etsit seksiä nimenomaan hauskanpidon merkeissä ja osaat huolehtia kumppanistasti koko tapaamisen alusta loppuun saakka. Toisin sanoen anna tasokas kuva itsestäsi.

Kuva on äärimmäisen tärkeä

Vaikka se vanhalla nokialaisella saunassa räpsäisty kuva omasta alapäästäsi (erektion lisäksi fotoon on saattanut päästä myös karvainen persereikä) vaikuttaakin ihan helvetin hyvältä niin mietihän uudestaan. Annatko nyt varmasti tasokkaan kuvan itsestäsi? Kuinka moni nainen lankeaa panoseuraa etsiessään polvilleen sellaisen miehen eteen, joka on laittanut nettiin kuvan homeista saunastaan ja karvaisesta anuksestaan? Näe siis vaivaa kuvan ja kanssa. Ja jos olet ihan helvetin ruma niin mene ammattivalokuvaajalle. He yleensä loihtivat rumemmastakin nussnassusta ihan siedettäviä puolia. Muista myös, että hyvä kuva ja teksti eivät poissulje toisiaan – kummatkin yhdessä ovat tie voittoon.

Kun sisäistät nämä kolme tärkeintä pointtia, niin panoseuran haku netistä helpottuu huomattavasti – takaamme sen.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United