Home » BDSM » Panokone tuottaa takuuvarman tyydytyksen

Panokone tuottaa takuuvarman tyydytyksen

Sanooko miehesi olevansa paikkakunnan kovin panokone? Vaikka hän olisi maailmanluokan panomies, jää hän reilusti kakkoseksi oikealle panokoneelle. Vai miltä kuulostaa 240 työnnön minuuttivauhti, jonka toteuttaa ? Ja jos sinulle tämä kuulostaa vain alkulämmittelyltä, panokoneen täydellisen hiljainen moottori jaksaa tyydyttää sinua vaikka 10 kertaa pitemmänkin ajan.

F-Machinen panokoneet ovat hifistelijän valinta

Fuck Machine eli F-Machine on kaikille vähänkään asiasta tietäville tuttu. Ja tietenkin laatutietoisen panokoneen hankkijan ykkösvalinta. Jos tehosekoittimesi on Vitamix ja kahvinkeittimesi Mocca Master, on panokoneesi F-Machine. Kyse on siis kiistatta maailman parhaimmistoon kuuluvasta panokoneesta, jonka rinnalla halvat kopiot kalpenevat.

F-Machine Pro ja tukeva 11-kiloinen laitos, jonka valmistukseen on käytetty superkestävää lentokonemetallia. 60 watin moottorissa riittää vääntöä kovimpaankin sessioon. Tämän lisäksi moottori on todella hiljainen käytössä, mutta sinun ei tarvitse olla. Työntöjen tahtia saa vapaasti valittua erillisen, johdollisen säätimen kanssa, ja huiput ovat siellä 240 työnnössä per minuutti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntöjä sekunnissa tulee 4, joten tahti on oikeasti aika vitullinen.

Rajattomat käyttömahdollisuudet

F-Machine Pron saa asetettua useisiin eri asentoihin, joilloin tarjolla on paljon eri työntökulmia. Lisäksi dildon kiinnitykseen on 6 eri asetusta ja työntösyvyyden voi portaattomasti säätää 2,5 – 15,25 sentin välillä. Tarjolla on siis valtava määrä variaatioita ja sinulle paljon tyydyttävää koettavaa.

Fuck Machineen sopii myös liuta erilaisia dildoja. Käytännössä kaikki Doc Johnsonin Vac-U-Lock dildot ja tekopenikset, joten valinnanvaraa löytyy loputtomiin.

F-Machine Gigolo sopii aloittelijalle

Täytyy myöntää, että panokoneet eivät yleensä ole niitä ensimmäisiä seksivälineitä, joita ihminen itselleen hankkii, joten aika kovan tason välineistä jo lähtökohtaisesti on kysymys. Mutta jostain se panokoneisiin tutustuminenkin on aloitettava. F-Machinen Pro-versiota hieman kevyempi F-Machine Gigolo on erinomaisen sopiva panokone-neitsyille. 40 watin moottori hoitelee sinut tehokkaasti ja koneen tyylikäs ulkoasu hivelee myös silmää. Samoin kuten ”isoveljensä” F-Machine  Pro, on myös Gigolo erittäin helppo ja nopea asettaa käyttökuntoon.

Panokoneen lisäosat

F-Machinen panokoneisiin on saatavilla esimerkiksi tupladildo ”Double Trouble”, jonka avulla panokone nussii sinua molempiin reikiin. Pillunkipeille miehille on tarjolla Rocky-lisäosa eli panokoneeseen liitettävä tekovagina.

Tilaa itsellesi panokone netistä

Kiinnostuitko panokoneista? Kannattaa aloittaa tutustuminen osoitteessa kaalimato.com

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United