Home » Vinkit » Naisen ejakulaatio eli squirttaus – Opas ja 101

Naisen ejakulaatio eli squirttaus – Opas ja 101

Naisen ejakulaatio eli squirttaus voi olla hyvinkin voimakas.

Kuten isot pojat tietävät niin joskus pornoleffoissa tapahtuu jotain ihan hassua. Orgasmin ravistelema nainen suihkuttaa hetken nestettä tuhmasta paikastaan – ja tietty samalla kiljuu ja vääntelehtii nautinnosta. Kyseinen ilmiö on nimeltään naisen ejakulaatio eli squirttaus. Mikä se on ja miten sellaisen saa aikaiseksi? Lue lisää naisen ejakulaatiosta oppastamme.

Mikä on naisen ejakulaatio?

Monet pitävät squirttausta urbaanilegendana tai kansantaruna. Tätä ilmiötä on kuvattu jo muinaisissa taruissa kautta maailman, Antiikin Kreikasta erilaisiin Aasian muinaiskulttuureihin. Aikojen saatossa naisen ruiskuttamaa nestettä on luultu vaikka miksi, epämääräisestä rauhasnesteestä aina semilaadukkaaksi tonic-vedeksi (vitsi vitsi). Viimeaikaisten tutkimusten mukaan kyseessä on kuitenkin niinkin tavallinen neste kuin virtsa. Pissaleikkien ystävät läpsinevät paraikaa ylefemmoja. Kyllä, kyseessä siis on pissaa, jota karkaa virstarakosta kun voimakas orgasmi supistelee emännän alavatsaa. Aiemmin luultiin, että naisen alavatsassa sijaitsevat Skenen rauhaset siellä vain pumppaisivat omaa rauhanestettään ulos, mutta pissaa se kaikki vainen on. Toimitukselle ei ole täysin selvää että miksi helvetissä Skenen rauhaset jotain rauhasnestettä yleensä erittäisivätkään orgasmin yhteydessä, tekisivät jotain rauhaselle ominaisempia tehtäviä, ja jättäisivät nesteiden erityksen siihen suunnitelluille elimille.

Miten saada nainen squirttaamaan?

Asiantuntijoiden mukaan ”naisen ejakulaatio” ei ole tieteellinen termi. Kaikkien korvaan orgasmipissaaminen ei välttämättä kuulosta hyvältä, mutta todennäköisesti terminä se on realistisempi kuin squirttaaminen tai ejakulointi. No asiaa, eli miten hoitaa emäntä siihen tilaan, että hän pissaa orgasmin aikana sänkyyn? Ensimmäinen hallittava asia on se hankalin. Pitää löytää nainen, joka ejakuloi. Helpointa tietenkin on etsiä kahdeksankymppinen pidätyskyvytön leskirouva, joka todennäköisesti squirttaa jo ilman orgasmia tai edes kosketusta, mutta sellaisen ”oikeasti” squirttavan leidin löytäminen on jo hankalampaa.

Naamasta tai perseen koosta sitä ei lääkäriliiton selvityksen mukaan huomaa, vaan suosittelemmekin että tarjoatte esim. baarissa kiinnostavalle naiselle juotavaa ja tiedustelette että ”onko neiti orgasmipissaherkkä.” Yleensä naiset kertovat varsin avoimesti ejakulointikyvystään, joten oikeantyyppisen emännän löytää alta aikayksikön.

Kun eukko on kärrätty kämpille ja arpi on sängyllä auki, niin suosittelemme että työnnät kämmen ylöspäin suunnattuna keskisormen ja nimettömän rakkauden railoon. Kämmen tekee pyörivää liikettä ja hivelee samalla sitä naisen häpyhuulten välissä olevaa nahanpalaa jota asiantuntijat, panomiehet ja lääkärit kutsuvat klitorikseksi. Sitten alat tekemään sisällä olevilla sormilla sellaista ”tule tänne” liikettä. Tämä liike siis paitsi tuntuu naisesta ihan kivalta, se myös samalla manaa ikiaikasen pissademonin esiin – mikäli siis nainen on squirttaukselle herkkä. Tätä liikettä kun toistat jonkin aikaa ja puhut samalla tosi tuhmia (”mä haluaisin joskus kokeilla millaista olis olla tampooni” tai ”äänestin perussuomalaisia selvin päin”) niin ei kulu kauaa kun emäntä alkaa täristä ja huutaa orgasmin kourissa (kuinka hauskasti sanottu, nimittäin kourahan se siellä jalkovälissä kutittelee!). Äkkiä uimalasit päähän ja pienellä onnella pääset todistamaan, miten nainen ruiskuaa kuin sammutusyksikkö lehtiroskista sammuttaessa.

Mitali rintaan ja suihkulähteeseen

Nainen makaa sängyllä raukeana ja sinä pyyhit orgasmipissaa naamaltasi? Onneksi olkoon! Naisen ejakulaation kokeneet miehet ovat oikeutettuja mitaliin, joka jaetaan itsenäisyyspäivänä ja Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä kesäkuussa. Mitalin saa soittamalla oman Sote-alueesi aluekonttoriin ja retostelemalla asialla.

Kannattaa muistaa, että Sotekonttorin puhelimeen asioivat sihteerit eivät ole squirttausherkkiä joten heidän suhtautumisensa asiaasi voi olla nuiva ja jopa tyly. Kannataakin pyytää puhelimeen joku ylempi virkamies – he tunnetusti ovat pirun kovia panomiehiä jotka hallitsevat nämä asiat. Mikäli muuten onnistut tuottamaan naisen ejakulaation yli 10 kertaa, saat mitaliisi hienot tammenlehvät kunniakirjan kera.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United