Home » Vinkit » Naisen naamalle tuleminen – 5+1 vinkkiä naiselle

Naisen naamalle tuleminen – 5+1 vinkkiä naiselle

Naisen naamalle tuleminen. Näin heität spermat naamalle oikein.Mikäli uskomme pornoleffoja, naisen naama vetää spermaa puoleensa kuin magneetti. Spermalle onkin luonteenomaista lentää joka paikkaan: naisen  suuhun, pilluun, tisseille, pakaroille, selän päälle, lakanoille, tapettiin tai jopa kattopaneeleihin, mutta erityisesti naisen naamalle!

Naamalle tuleminen ei ole kuitenkaan helppoa kuin miehelle. Tässä artikkelissa kerromme muutamat keskeiset asiat, jotka naisen kannattaa huomioida ennen kuin ottaa lastia naamalleen.

  1. Jos et halua mällejä naamalle, sano se ennalta. Et voi sanoa juuri tulossa olevalle miehelle, että tämä ei saa tulla naamallesi. Jos kuitenkin unohdit kertoa tästä rajoitteesta ennalta, paras tapa on huutaa terävästi ”tisseille”, kun näet miehen ilmeen muuttuvan.
  2. Aloita helpolla ja etene rauhallisesti. Fakta on se, että harva ottaa ensimmäisenä mällejä naamalle. Kannattaa harjoitella vaikka selällä tai pakaroilla ja edetä sieltä rintojen kautta sitten kohti naamaa. Hieman makuasia, että kumpi on hardcorempi suu vai naama. Mutta kurkkuun tuleminen on selkeästi se graalin malja.
  3. Naamalle tuleminen ei ole naisen alistamista. Nyt kaikki kukkahattutädit saavat rauhoittua! Kyse ei ole naisten alistamisesta tai misogynismistä, jos naisella säilyy valinnan vapaus (katso kohta 1.). Mies voi vaikka ratsastaa naisella kuin ponilla, jolla on suukapula ja dildo perseessä, eikä tämä silti ole naisen alistamista. Jokainen saa tehdä sitä mistä pitää, moralistit painukoot vittuun.
  4. Sperma on hyväksi iholle. Me kaikki tiedämme, että sperma kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Mällit saavat sinut näyttämään nuoremmalta. On kuitenkin harhaluulo, että sperma saisi tämän aikaan ulkoisesti nautittuna. Naisen naamalle tuleminen ei poista silmäkulman ryppyjä. Sperma täytyy ehdottomasti nauttia sisäisesti, jolloin kaikki ihmeliemen ihoa kiinteyttävät entsyymit pääsevät tehokkaasti naisen verenkiertoon. Tehokkainta on siis laueta naisen suuhun tai kurkun perälle, jotta viimeinenkin pisara imeytyy naisen elimistöön.
  5. Katso miestä. Mikään ei näytä paremmalta kuin ylöspäin silmät suurina katsova kullia imevä nainen. Tämä on todella monelle miehelle erittäin kiihottavaa. Lisäksi katsoessaan miehen naamaa nainen voi arvioida miehen tilannetta ja säädellä imutehoa asianmukaisesti. Pitkitetty stimulaatio tuo vahvimman orgasmin (ja suurimmat mällit).
  6. Nainen pidä silmät kiinni miehen lauetessa. Tämä on erittäin tärkeää! Enkä nyt tarkoita, että siristelet silmiäsi tai suljet silmäsi hennosti. Kun mies on tulossa naamallesi, purista silmäluomesi niin kovaa yhteen, että ne näyttävät neitsyen persereiältä. Muutoin on sinulla suuri vaara saada paha silmätulehdus! Kuten artikkelin alussa totesimme, on spermalle ominaista lentää ties mihin paikkoihin. Erityisen helposti se menee naisen silmiin, jos asiaa ei erikseen ota huomioon.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United