Home » Seksivälineet » Pikaohje: Mikä on klitoriskiihotin?

Pikaohje: Mikä on klitoriskiihotin?

Klitoriskiihotin on monen naisen ykkösvaihtoehto seksileluissa. Mikä se sitten on?

Klitoriskiihotin on pieni esine, jonka sisällä on värinää aikaan saava moottori. Klitoriskiihottimella voi hyväillä hyvinkin tarkkaa pientä aluetta, kuten esimerkiksi klitorista (ullatus!!). Toki se sopii myös esim. nännien stimulointiin.

Klitoriskiihottimien erilaiset mallit

Kiihottimia on todella paljon erilaisia. Ensinnäkin niitä on eri kokoisia, joskin ne kaikki ovat pienehköjä kämmeneen sopivia seksileluja. Myös väreistä löytyy varmasti jokaiselle mieleinen.

Tärkeintä on kuitenkin se, että mikä klitoriskiihottimen varsinainen malli on: niitä on esimerkiksi sormen päälle asetettavia malleja tai jopa kieleen kiinnitettäviä malleja. Kieleen kiinnitettävät mallit vaativat hieman osaamista, joten niitä ei välttämättä voi suositella vasta-alkajille. Mutta tietenkin jos olet harjaantunut ja ansioitunut kielenkäyttäjä elämän muilla saroilla, voit hypätä klitoriskiihottimissa varmasti heti syvään päähän.

Lisäksi on ihan perus kädessä pidettäviä malleja, joita jokainen urpo osaa käyttää. Sopii siis myös seksiin partnerin kanssa, joka voi vaikka kesken penetraation stimuloida klitorista.

Klitoriskiihotin lisäosana

Klitoriskiihotin on äärimmäisen hyväksi todettu seksilelu. Lisäksi sen pieni koko tekee siitä aivan erityisen monikäyttöisen. Tämän takia sitä on ängetty ties mihin muihin leluihin.

Esimerkiksi useimmissa penisrenkaissa on klitorista kiihottava uloke, joka siis pannessa hieroo naista juuri oikeasta paikasta. Penisrenkaiden lisäksi klitoriskiihottimen voi löytää myös hieromasauvasta. Usein se on selkeästi erottuva uloke sauvan tyvessä, joka moottoroituna hieroo klittaa varsin tehokkaasti.

Klitoriksen stimulointi on tehokkain tapa saada orgasmi

Klitoriskiihottimien suosioon on tietenkin miljoona syytä, mutta yksi tärkeimmistä on tietenkin se, että useimmat naiset saavat orgasmin klitoriksen kautta. Penetraation kautta saatavat orgasmit ovat useimmille naisille siis varsin harvinaisia. Tämän takia klitoriskiihotin on todella hyvä seksilelu oli se sitten kiinni dildossa, penisrenkaassa tai käytössä ihan itsenään.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United