Home » Kondomit

Kondomit

Osta huippuhalvat kondomit netistä

Järkevät ihmiset käyttävät kondomeja ja hankkivat ne tietenkin netistä. Kondomit ovat tunnetusti paras tapa suojautua sukupuolitaudeilta ja niitä käyttäessä voi olla myös miltei täysin varma, että nainen ei tule raskaaksi. Näiden tylsien faktojen lisäksi kondomeihin liittyy paljon myös kiinnostavaa asiaa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, että miten erilaiset kondomit voivat tuoda lisävirikettä seksiin.

Ohuet Thin-kondomit

Kondomin kanssa paneminen tuntuu aina hieman erilaiselta kuin paljaalla veteleminen. Osa miehistä ei pidä siitä miltä kondomin kanssa paneminen tuntuu, mutta eivät silti halua riskeerata sillä että tulisi jäkälää kullin varteen tai jälkikasvua, joten he valitsevat aidontuntuiset ohuet kondomit, joiden kanssa paneminen tuntuu kuin olisi ilman kumia.

Leikkikalu.comin kokemusten mukaan ohuet kondomit ovat kyllä selvästi eri tuntuisia kuin normaalit tai paksut kondomit, mutta eivät ne nyt sentään vanteilla ajelulle pärjää. Kyllä sen kumin siinä kullin päällä tuntee selvästi ainakin silloin, jos nainen ei ole täydellisen märkänä tai pannaan kokonaan ilman liukkaria. Kyse on enemmänkin aste-erosta, joskin selvästä sellaisesta.

Kestokykyä lisäävät paksut kondomit ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiville

Haluan nyt heti kärkeen kyseenalaistaa koko tämän ongelman: miten on mahdollista, että mies kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä? Ei kuulosta kovinkaan pahalta kärsimykseltä. Woody Allen sanoi eräässä leffassaan, että hänen huonoimmankin orgasminsa arvosana oli täysi kymppi. Se kuka tästä mahdollisesti kärsii on se pantava osapuoli.

No, mutta joo. Sellaisia kondomeja on tarjolla, jotka lisäävät miehen kestokykyä sängyssä. Ne toimivat käytännössä kahdella tavalla: ovat keskimääräistä kortsua paksumpia, jolloin penis saa osakseen hieman vähäisempää stimulaatiota pantaessa ja toiseksi, näissä kondomeissa on mukana ainetta, joka rauhoittaa ja viilentää penistä, jolloin tuleminen viivästyy.

Jos koet (tai kumppanisi kokee) ongelmaksi liian aikaisen tulemisen, kannattaa ehdottomasti kokeilla kestokykyä lisääviä kondomeja. Ne ovat edullisia, eivätkä vaadi juuri lainkaan lisäeforttia tai uuden opettelua. Uusi erilainen kumi vaan kullin päälle ja testailemaan.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United