Home » Seksivälineet » Kaalimato ALE TOP3 -seksivälineet Talvi 2016

Kaalimato ALE TOP3 -seksivälineet Talvi 2016

Kaalimadon Outlet-puolella on vielä hetken 2016 talven alennusmyynti, mikä tarkoittaa sitä, että seksivälineet ovat parhaimmillaan -70% alennuksessa!

Kannattaa siis tehdä ostokset nopeasti, ennen kuin ale loppuu tai välineet loppuvat varastosta, sillä tarjoukset ovat voimassa enää vain hetken verran! Leikkikalu.com:in asiantuntijat ovat valikoineet kattavasta Kaalimadon ale-valikoimasta TOP 3 -seksivälineet, jotka varmasti tuovat iloa ja ruutia seksielämääsi, nautit sitten yksin tai partnerisi kanssa!

Tekovagina Honey Lush

Honey Lush-tekopillu eli tekovagina on hunajaisen pehmeä mutta samalla ihanan kireä tekovagina, jossa on mukana kalliimmista malleista tuttu portaattomasti säädettävä vibraattori. Honey Lush on helposti pestävä ja kestävä – sekä kooltaan kompakti, joten tämän saa helposti piiloon vaikka työpöydän laatikkoon tai työmatkalle laukkuun.

http://www.kaalimato.com/catalog/Honey+Lush+tekovagina_p_11705.html

Anushelmet Jelly Soft Buttbeads

Kun etsit laadukkaita anushelmiä, jotka tuovat varmasti nautintoa, Jelly Soft Buttbeads on erinomainen valinta – ja nyt siis myös loistavaan alennushintaan – näistä et todellakaan maksa itseäsi kipeäksi! Anaalihelmiä tässä mallissa on viisi, ja helmet ovat pehmeitä, mutta samalla mukavan jämäköitä nautinnon maksimoimiseksi. Kuten sanottu niin nämä ovat Kaalimadon alennusmyynnissä uloskantohintaan, joten ehdotamme, että samaan pakettiin kannattaa hankkia vaikkapa tekovagina, jolloin saat nautinnon maksimoitua.

http://www.kaalimato.com/catalog/Jelly+Soft+ButtBeads_p_1355.html

Geishakuulat Geisha Twin tails

Geishakuulien käyttö on kaikille naisille suositeltavaa. Ne kehittävät lantionpohjan lihaksistoa sekä samalla tietenkin tuovat äärimmäistä nautintoa. Geisha Twin tailsin geishkuulat ovat ABS-muovia ja kuulien sisällä ovat pienet metallikuulat. Seksivälineen ominaisuuksiin kuuluvat mm. nystyrät, jotka kuulien sisällä olevien metallipallojen liikkuessa tuovat todella stimuloivan värinäntunteen! Geishakuulat ovat loistava lahja vaimolle tai tyttöystävälle – kuten sanottua niin ei ainoastaan nautinnon vuoksi vaan myös terveyden!

http://www.kaalimato.com/catalog/Geisha+Twin+Balls%2C+Mustat+geishakuulat_p_10516.html

 

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United