Home » BDSM » Japanilaiset tanssihousut netistä

Japanilaiset tanssihousut netistä

Japanilaiset tanssihousut ovat ulkoapäin aivan tavallisen näköiset alushousut, mutta ne pitävät sisällään yllätyksen. Tanssihousujen sisällä on nimittäin tekopenis! Voit siis mennä vaikka kaupungille tekokyrpä sisälläsi! Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Lateksiset tekopenis-housut tuovat piristystä

Veljen pojan kummin kaima täyttää vuosia ja taas on edessä tylsät juhlat, jotka ovat täynnä entistä tylsempiä sukulaisia. Tai mikä pahempaa: rippijuhlat, joissa ei ole edes boolia tarjolla! Japanilaiset tanssihousut tekevät sukuloinnistakin miellyttävää. Nämä housut jalassa selviät pisimpienkin juhlapyhien yli!

Onko edessä yhteiskuntatiedon tunti, jossa käsitellään Suomen lama-ajan käänteistä yksityisyrittäjän näkökulmasta? Vai kenties fyssan tunti, jossa keskitytään opettelemaan MAOL-taulukkoa ulkoa? Ei hätää tässäkään tilanteessa! Tanssihousut tekevät tylsistä koulupäivistä ihanan nautinnollisia!

Jännittävä esileikki ravintolaan tai baariin

Japanilaiset tanssihousut tarjoavat lisänautintoa jo entuudestaan miellyttäviin tilanteisiin. Jos sinulla ja kumppanillasi on edessä romanttinen ilta kahdestaan ja olette menossa ravintolaillalliselle, kannattaa tehdä kokemuksesta tuhat kertaa tuhmempi ja eroottisempi tanssihousuilla. Voit olla varma, että koko illallisen kestäneen esileikin jälkeen seksi tuntuu aivan taivaalliselta!

Japanilaiset tanssihousut toimivat geishakuulien tavoin

Myös tanssihousuilla voi treenata lantionpohjan lihaksistoa. Ne toimivat siis samalla tavalla kuin geishakuulat. Tanssihousujen etuna on tietenkin se, että voi olla varma, ettei treenausväline pääse livahtamaan pois sisältä. Treenaa turvallisesti lantionpohjan lihaksia vaikka työpäivän aikana.

Sopii myös miehille

Japanilaiset tanssihousut sopivat myös miehille anukseen laitettavaksi. Kuten sivistyneimmät teistä tietävät, eturauhasta voi stimuloida tehokkaasti myös anuksen kautta, joten japanilaiset tanssihousut voivat aiheuttaa nopeita ja voimakkaita orgasmeja myös miehille. Housujen lateksinen pinta pitää roiskeet tehokkaasti sisällään, eikä ulospäin näy muuta kuin ilmeesi.

Epäilyttääkö tekopeniksen koko?

Tavanomaisesti japanilaisten tanssihousujen tekopenis on noin 14 cm kokoinen ja paksuudeltaan 2,5 – 3,0 cm. Tarjolla on kuitenkin myös pumpattava versio, jonka avulla saat tekopeniksestä juuri sen kokoisen kuin itse haluat. Jos sinua siis epäilyttää housujen istuvuus, kannattaa hankkia ensimmäisiksi tanssihousuiksi pumpattava versio.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United