Home » Seksiseuraa » Ilmaista pillua tarjolla netissä – Katso vinkit ja kokeile!

Ilmaista pillua tarjolla netissä – Katso vinkit ja kokeile!

Ilmaista pillua ja vittua tarjolla netistä jo heti tänään. Pääse nussimaan tänä iltana

Netissä on vittua tarjolla!

Internet on äärimmäisen hyvä paikka löytää suomalaista pillua ilmaiseksi.

kunhan vain uskaltaa kokeilla – ja tekee sen oikein.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Olen kuullut useammastakin tapauksesta, joissa on etsitty panoseuraa netistä pitkään ja hartaasi ilman minkäänlaista tulosta tai ensimmäistäkään kontaktia – ja rahaa on palanut. Sitten taas tiedän paljon pelimiehiä, jotka ovat tienneet, mistä panohaluisia suomalaisia naisia löytyy ja miten herättää heidän kiinnostuksena.

En tajunnut, miten nopeaa seksinhakusaitille rekisteröityminen on – ja vielä ihan ilmaista!

Myös itselläni on vuosien kokemus pillun metsästämisestä. Tein alussa ne samat virheet kuin varmasti kaikki ummikot tekevät, mutta jossain vaiheessa ymmärsin, mistä kiikastaa ja mikä on kaiken ydin: erotu joukosta ja tee itsesi haluttavaksi. Olen kerännyt alle tärkeimmät muistisäännöt, joita seuraamalla mahdollisuutesi päästä nussimaan jo nopeasti kasvaa eksponentiaalisesti.

Unohda Tinderit, Facebookit ja Instagramit – Panosta seksinhakupalveluihin

”Sitä saa mitä tilaa” on kulunut fraasi, mutta tässä tapauksessa täyttä totta. Jos kävelet Honda-kauppaan niin Hondan kanssa ajat sieltä pois. Jos etsit seuraa Tinderistä niin saat korkeintaan puhelinnumeron – ellet sitten ole todella hyvännäköinen.

Tee tunnukset ja hyvä esittely itsestäsi

Kun olet tehnyt tunnukset niin pistä parastasi esittelyn kanssa. Oletko joskus ollut myyjäntyössä? Nyt kauppatavarana olet sinä, ja asiakaskuntana panohaluiset naiset! Älä siis himmaile tässä kohdassa vaan esittele itsesi parhaalla mahdollisella tavalla. Äläkä laita sitä vessassa otettua valokuvaa seisovasta pelistäsi profiilikuvaksi. Usko tai älä, mutta naiset eivät koskaan ole niin seksinnälkäisiä, että lyöttäytyisivät yhteen kundin kanssa, jonka ainoa kuva itsestä kännissä otettu foto karvaisesta ja hassusti sivuun kaartuvasta kyrvästä.

Ilmaista pillua? Kyllä kiitos!

Kun sitten hyvä daami astuu kuvioon niin hoida homma tyylikkäästi loppuun asti. EI, älä vieläkään lähetä sitä kyrpäkuvaa (ellei hän varta vasten pyydä nähdä komeuttasi), vaan pistä peterfranzen-vaihde silmään ja osoita, että olet chatissa/puhelimessa/livenä vieläkin parempi pakkaus kuin mitä esittelytekstisi kertoi. Tämä on se kriittinen kohta, jossa moni menettää pelin – oletetaan, että kun päästään yhteyteen naisen kanssa niin ”sakset” ovat auki. Ei todellakaan. Ole herrasmies loppuun saakka – siis ihan loppuun saakka – muista että nainen tulee aina ensin. Kun hoidat homman viimeisen päälle alusta loppuun niin on jopa todennäköistä, että yhden illan nettiseksisuhde muuttuu a-luokan fuckbuddy-meiningiksi.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United