Home » Homoseuraa netistä – Vinkit miehen löytämiseen

Homoseuraa netistä – Vinkit miehen löytämiseen

Homomies etsii homoseuraa gay-miehestä netistä

Oletko etsinyt homoseuraa baarista tai Grindristä huonolla menestyksellä – mukavia ja samalla hyvännäköisiä miehiä ei vain tunnu löytyvän omalta alueeltasi? Unohda kaikenkarvaiset kännykkäapsit ja yökerhot ja tutustu netin parhaisiin homoseuranhakupalveluihin. Takaamme, että löydät miesseuraa omasta kaupungistasi, kun vain seuraat ohjeitamme.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

XU Logo
Xperience United eli XU on seksiseuran hakemiseen tarkoitettu sivusto parinvaihtajille, sinkuille ja kaikille seksistä haluaville.
9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Vinkit homoseuran löytämiseen

Homoseuran hankkiminen on helpointa tehdä netin kautta, sillä näin et tuhlaa aikaasi ja rahaasi yökerhoissa notkumiseen. Usein miestarjonta kun niissä sattuu olemaan illasta toiseen suurin piirtein sitä samaa tuttua, eikä kiinnostavia uusia tuttavuuksia tapaa kovin usein. Sama juttu Grindrin ja muiden vastaavien appsien kanssa – täsmähakuja on vaikea tehdä ja isosta massasta löytää seuraa loppujen lopuksi tosi harvoin.

Netissä toimivista seuranhakupalveluista on sen sijaan todella paljon helpompi löytää mukavaa seuraa nopeastikin, etsit sitten panoseuraa tai hyviä tyyppejä biletykseen, harrastuksiin tai vaikka matkusteluun. Juju kun on siinä, että voit jo heti alussa kertoa, minkälaista homoseuraa etsit: ikä, koko, harrastukset, top/bottom/versatile -preferenssit, crossdresserit jne… Sinun ei siis tarvitse ihmetellä ja tuhlata aikaasi haluamasi seuran etsimiseen vaan voit heti valikoida toiveesi mukaiset miehet ja kontaktoida heidät.

Näin haet homoseuraa netistä

Ensin: tee tunnukset vähintään parille hyvälle homoseurasaitille. Yksikin periaatteessa riittää, mutta mikäli olet vähänkään pienemmältä paikkakunnalta tai haluat löytää seuraa nopeasti, tee tunnarit pariin paikkaan. Kahden kärjen taktiikalla homoseuran löytäminen on helpompaa ja kuten sanottua, ”aikainen lintu nappaa madon”, eli kun olet ekana liikkeellä niin todennäköisesti saat kontaktoitua ensimmäisenä parhaat miehet, jolloin todennäköisyytesi saada seuraa kasvaa.

Sitten: Tee pirun hyvä esittely itsestäsi. Mieti, minkälaista seuraa sinun etsimäsi miehet hakisivat, ja kirjoita esittely sen mukaan. Liitä mukaan muutama kiva kuva. Jos etsit esim. usein aivan liian hankalasti löydettävääTop-seuraa niin anna sen näkyä kuvassa. Tee miehet hulluksi himosta jo tässä vaiheessa niin seuranhaku on PALJON helpompaa. Samalla tavalla jos olet crossdresser ja etsit samanhenkistä seuraa niin lähetä edustava kuva itsestäsi, toisin sanoen anna itsestäsi aina tasokas kuva. Huonoja fotoja on seuranhakupalvelut pullollaan, joten tekemällä jo tämän oikein erotut varmasti.

Viimeiseksi: Ole aktiivinen ja avaa keskusteluja. Vastaa muiden tekemiin kontakteihin. Ole hauska ja mielenkiintoinen. Ole luotettava ja mikä tärkeintä – ole oma itsesi. Jos otat tässä vaiheessa jonkin ihmeellisen roolin tai vedät ns. jurkkaa, niin voimme taata, että tapaamisesi jää lyhyeksi kun et pystykään pitämään roolia yllä.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United