Home » Gay » Bottom miesseuraa – Lue kaikki btm-miehistä

Bottom miesseuraa – Lue kaikki btm-miehistä

Kokemukseni mukaan hyviä bottom-miehiä, eli jätkiä jotka ovat antavana osapuolena eli joita naidaan peppuun, löytyy paljon enemmän kuin top-miehiä. Erään tutkimuksen mukaan bottom-homoja olisi noin 10 kertaa enemmän kuin toppeja – tiedä sitten missä luku oikeasti menee.

BTM on homoseksin perusrooli

Periaatteessa ei ole ihme, että bottomeja löytyy homopiireistä paljon enemmän. Olen keskustellut asiasta muutamaan otteeseen versatile-miesten kanssa, ja moni heistä kertoo itsekin olevansa periaatteessa btm-rooliin kallellaan: yhdynnän kokeminen peräaukkoon on heidän mukaansa äärimmäisen intiimi kokemus, joka ylittää topin saaman nautinnon monipuolisesti. Osa sanoo rehellisesti että kyseessä on myös halu antaa kontrolli yhdynnässä top:lle, mutta kaikki eivät tätä allekirjoita.

Homopiireissä bottom lasketaan monesti virheellisesti parisuhteen naisellisemmaksi osapuoleksi. Totta on, että seksiä harrastaessa top on yleensä ns. kuskin paikalla, mutta ns. power bottomit, eli miehet, joita naidaan peppuun mutta jotka samalla säilyttävät yhdynnässä kontrolloivan roolin, on varsin paljon.

Mistä löytää bottom-mies?

Btm-seuraa löytää helpoimmin erilaisita netin seuranhakupalveluista, kokemukseni mukaan myös pieniltä paikkakunnilta, joista miesseuran etsiminen nopeasti on muuten haastavaa.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United