Home » Seksivälineet » Anaaliseksi-vinkit – kuinka harrastaa peppuseksiä

Anaaliseksi-vinkit – kuinka harrastaa peppuseksiä

Peppuseksi eli anaaliseksi on yksi nautittavimmista seksin lajeista, mutta se on myös vaativin. Juttu on näet niin, että penistä ei alun perin ole suunniteltu laitettavaksi peräaukkoon. Tämä jännittävä seksin muoto keksittiin muinaisessa antiikin Kreikassa, jossa sitä harrastivat paitsi heteroparit, myös kaikenkarvaiset miesparit. ”Ei se ole homo joka panee” onkin vanha kreikkalainen sanonta, joka tarkoitti sitä, että lähinnä antava osapuoli (yleensä nuorempi mieshenkilö) oli se homo kun taas dominoiva, paneva osapuoli ei.

Lämmittely on anaaliseksin tärkein osa

Suurin virhe mitä peppuseksissä voi tehdä, on survaista penis suoraan suoleen. Suoli ei anna tuosta vaan periksi, vaan sitä on ensin lämmiteltävä ja odotettava että se antaa periksi eli rentoutuu ennen kuin panemisen voi aloittaa. Jos näin ei tee niin pahimmassa tapauksessa sulkijalihas voi vaurioitua pahasti, jonka jälkeen ottava osapuoli kulkeekin vaipoissa. Tämä on tietenkin joiden fetissi, mutta todennäköisemmin ikävähkö homma. Miten lämmittely sitten tehdään? Ensin voit esim. stimuloida peräaukkoa sormin tai kielellä ja myöhemmin penetroitua näillä tai vaihtoehtoisesti tietenkin pienemmillä dildoilla tai anustapeilla. Muista että tässä kohdassa ei saa hätiköidä vaan tämä pitää tehdä huolella ja sulkijalihaksen on tosiaan rentouduttava.

Peppuseksissä älä unohda liukuvoidetta

Koska perse ei kosteuta itseään aktia varten kuten vagina, pitää liukkaudesta ja kosteudesta huolehtia itse. Tätä varten on olemassa erilaisia liukuvoiteita, joiden avulla aktista tulee kivuttomampi ja nautittava.

Eka kerta menossa? Älä hätäile!

Kannattaa muistaa, että anaaliseksiin harjaantuu harrastuksen edetessä, joten ensimmäistä kertaa sitä kokeillessa voi epäonnistua pahastikin. Jos siis persereikä ei tunnu rentoutuvan vaikka mitä tekisi niin antakaa olla ja yrittäkää seuraavana päivänä uudestaan – tällöin voi jo mennä paremmin. Ei kukaan ole seppä syntyessään, ja harvempi pystyy ottamaan melan kakkoseen tuosta vain ensimmäisellä kerralla.

Puuduttava liukuvoide anaaliseksiin

Jos partnerillasi on kireä peräaukko tai hän muuten valittaa peppuseksin sattuvan, niin se ei todellakaan ole mikään syy lopettaa tämän hienon tyylin harrastamista. Tässä tapauksessa kannattaakin ottaa käyttöön puuduttava liukuvoide, joka nimensä mukaisesti puuduttaa peräaukon seudun ja voit panna menemään lykkien, eikä sinun tarvitse enää kuunnella partnerisi ikävää valitusta.

Aiemmin tyttöystäväni valitti peppuseksin sattuvan, vaikka pippelini oli jäykkänä vain 10cm. Puuduttavan voiteen jälkeen nalkutus lakkasi ja nyt saan persettä joka viikonloppu!”

Peräsuolen puhdistus ennen anaaliseksiä

Jos haluaa olla varma, ettei touhusta tuli likaista, kannattaa suorittaa peräsuolen puhdistus eli ottaa peräruiske tai suolihuuhtelu. Tähän hommaan voi apteekista ostaa erilaisia suolihuuhtelulaitteita ja pulloja, joiden avulla homma hoituu. Muista kuitenkin seurata ohjeita. Jos käytät liikaa vettä niin et saa välttämättä sitä kaikkea pois suolistostasi, jolloin peppuseksistä tulee entistäkin likaisempaa.

Viimeiseksi: Muista nauttia!

Vaikka anaaliseksi onkin haastavaa, on se myös yksi hienoimpia seksin osa-alueita. Sitä pidetään monesti seksin saralla tabuna, joten sen harrastamiseen liittyy helposti erittäin kiihottavia mielleyhtymiä. Kaikille tämä ei tietenkään sovi, jo siitä syystä, että tähän liittyy aina vaaran eli likaisuuden elementti – suoli ei ole koskaan, hyvän valmistelunkaan jälkeen täysin puhdas, joten suosittelemme miettimään kahdesti ennen ns. A2M-hommiin ryhtymistä. Monesti ihmiset (siis lähinnä ne vastaanottavana osapuolena olevat) ovatkin joko kovasti tätä vastaan tai sitten tykkäävät yli kaiken – välimallin tyyppejä on vähemmän.

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Xperience United