Home » Gay » Soldiers of Odin – Eroottinen ristiretki sotilaan sisimpään

Soldiers of Odin – Eroottinen ristiretki sotilaan sisimpään

Soldiers of Odin – Eroottinen ristiretki sotilaan sisimpään
Rate this post

Tämän fani-fiktionaalisen tarinamme kaksi päähenkilöä ovat S.O.O:n (eli Soldiers of Odin -yhdistyksen) prospekti eli koejäsen Jartsa, joka toimii myös kertojana, sekä Soldiers-of-Odin-Pera eli Pertti, joka on yhdistyksen seniorijäsen.


 

Kello oli kolme yli yhden yöllä. Seisoimme Soldiers-of-Odin-Peran kanssa Ojakadun passipaikalla, eli toisin sanoen Kanttarellikadun ja Ojakadun risteyksessä olevalla bussipysäkillä. Ilta oli ollut – kaikkien muiden iltojen tapaan – hiljainen ja rauhallinen. Tammikuun pakkanen oli kirpeä ja varpaita pisteli. Soldiers-of-Odin-Peralla näytti olevan sama ongelma. Soldiers-of-Odin-Pera eli Pertti. Viisikymppinen,kalju ja silmpälasipäinen raudoittaja, jonka selkä oli suuri ja leveä kuin ladonovi ja pakarat 35 vuoden saliharrastuksen jälkeen pinkeät kuin kaksi täyteen puhallettua ilmapalloa. Mietin, että mahtaako Soldiers-of-Odin-Pera ajella persekarvojaan. Varmaan. Moni bodari sheivaa. Seisookohan sillä kun se revittää pakaraansa ja vetää höylällä ihan varovasti peräaukon ympäriltä.

”Ei jumalauta”, kirosi Soldiers-of-Odin-Pera. ”Tässähän jäätyy pystyyn. Mä meen vähän vetään leukoja tohon pysäkille.” Soldiers-of-Odin-Pera harppoi pysäkin alle ja hyppäsi kiinni katossa menevään rautatolppaan ja alkoi vedellä leukoja. Vaikka oli kylmä ilma niin Soldiers-of-Odin-Peralla oli jalassa trikoot. En voinut irrottaa katsettani siitä perseestä. Olen maistanut paljon erikoisia juttuja elämässäni mutten koskaan miehen persettä. Nyt on pakko.

Soldiers-of-Odin-Pera ei huomannut kun astelin hänen taakseen. Nappasin kiinni reisistä ja upotin pääni pakaroiden väliin. Imin ilmaa nenän kautta sisään sen kuin pystyin. Tummat tuoksut tulvivat nenäni kautta kurkkuuni ja sieltä keuhkoihini. Oli pakko pidättää hengitystä. Halusin pitää Soldiers-of-Odin-Peran perseen tuoksun ikuisesti sisälläni.

Soldiers-of-Odin-Pera irrotti terästolpasta ja kääntyi kuin pantteri. Äkkiä olin vasten bussipysäkin seinää. ”Mitä v…!” Soldiers-of-Odin-Pera änkytti. Minua ei pelottanut, vaikka olin 40 kiloa Soldiers-of-Odin-Peraa kevyempi ja toistakymmentä senttiä lyhyempi. ”Pera… Pertti.” Otin Soldiers-of-Odin-Peran lasit hitaasti pois päästä ja sujautin ne pilottitakkini  hihataskuun. Suutelin Soldiers-of-Odin-Peraa kiihkeästi. Soldiers-of-Odin-Pera vastasi suudelmaani. Tungin kieleni Soldiers-of-Odin-Peran suuhun ja hengitin raskaasti, ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun naamani oli Soldiers-of-Odin-Peran perseessä. Nyt Soldiers-of-Odin-Peran perseen tuoksu oli myös hänen sisällään.

”Pera… pöksyt pois.” Soldiers-of-Odin-Pera asetti minut istumaan bussipysäkin seinää vasten maahan ja veti trikoot alas. Soldiers-of-Odin-Pera peruutti perseensä naamaani vasten niin, etten saanut vedettyä kunnolla henkeä. Peräaukon seutu oli karvaton. Arvasin!

Kuukauden suosituin

Seksisivusto:

Seksitohtori